2013. július 31. 14:20.

Nincs olyan háztartás, ahol ne fordult volna még elő valamelyik lefolyó eldugulása még akkor is, ha az ember körültekintő, és vigyáz arra, hogy ne kerüljenek be makacs szennyeződések a csövekbe. Az eldugult lefolyókat először vegyi anyagokkal próbálják az emberek kidugítani, ha nem megy, akkor jöhetnek a duguláselhárító szakemberek.

Az emberek kivétel nélkül a kádban, esetenként a csapban mossák meg a hajukat. Vannak, akiknek a kelleténél jobban hullik a haja, a kihullott hajszálak pedig könnyedén eltömíthetik a lefolyókat. A hajmosás után a kihullott hajszálakat minden esetben távolítsuk el a kádból! Fürdés, zuhanyzás közben a hosszú hajjal rendelkezők minden esetben tűzzék fel a hajukat, mert a szálak ilyenkor is belehullhatnak, és okozhatnak dugulást.

A borotválkozás során eltávolított szőrök is okozhatnak kellemetlen meglepetéseket a csapban. Érdemes lehet egy tálkába vizet önteni, ezt végül pedig a WC csészébe önteni, így nem dugítja el a lefolyót.

A konyhai mosogatónál érdemes vigyázni arra, hogy ételdarabkák ne csússzanak le a lefolyóba, hiszen azok is dugíthatnak. A WC csészékbe se dobáljunk szemetet, vagy egyéb olyan anyagot, ami nem odavaló.

Talán a lakásokban, házakban ilyen mértékű dugulásra nem kell számítani ; )

Talán a lakásokban, házakban ilyen mértékű dugulásra nem kell számítani ; )

Ha mégis megtörténik a baj, először érdemes valamilyen lefolyótisztító szert önteni a kérdéses felületre. A rendszeres tisztítása a csöveknek nagyon fontos, ezért érdemes bizonyos időközönként tisztítást végezni, így nem halmozódnak fel a csövekben a szennyeződések. Amennyiben nem válik be a lefolyótisztító alkalmazása, akkor hívjunk duguláselhárító szakembert. Mindenképpen olyan szolgáltatást válasszunk, ahol garanciális a dugulás elhárítás, így ha bármilyen probléma merülne fel, akkor azonnal lehet őket újra hívni. Sok olyan dugulást elhárító cég létezik, amelyek 0-24 óráig várják a hívást, és nem feltétlenül kérnek ezért több pénzt.

A következő híreink is érdekelhetik:
Kinek hogyan érdemes végtörleszteni?

Kinek hogyan érdemes végtörleszteni?

2011. szeptember 29. 11:07.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
mummy-and-man-extracting-hair-297x300

Ezoterikus, spirituális: Kokalevelekkel kábították el az áldozatnak szánt gyerekeket megjelenítve, a(z) Ezotéria témában, Annamária által. Olvasson tovább.. Alkohollal és ...