2011. április 6. 11:14.

kiraly-furdo A budapesti Király Fürdő az elmúlt évek során veszteségesen működött. A vezetőség ezen változtatva 2011. május 1-jén új nyitvatartási renddel várja a látogatókat. Minden nap 7 és 19 óra között koedukált, fürdőruhás fürdőzéssel és 300 forinttal csökkentett jegyárral várja a fürdőzni vágyókat a Király. A megváltozott stratégia által több vendégre és nagyobb bevételre számít a fürdő.

A Király Fürdőben május elsejével véget ér az úgynevezett kötényes fürdőzés. Az elmúlt időszakban szigorúan be volt osztva, hogy melyik nap melyik nem képviselői látogathatják a fürdőt. Hétfőn és pénteken csak a hölgyek, kedden, csütörtökön és szombaton csak a férfiak, míg szerdán és vasárnap bárki mehetett fürödni a 2.500 Ft-os napi belépőjegy fejében. Május elejétől a nők és a férfiak is a hét minden napján reggel 7 és este 7 óra között mehetnek fürdőzni. A drágának bizonyuló jegyárakat is csökkenti a vezetőség 300 forinttal, így következő hónap elejétől 2.200 Ft-ba kerül a napi belépő. Az új stratégia által nagyobb forgalmat és több bevételt remél a Fürdő üzemeltetője.

A Király Fürdő a főváros egyik legrégibb török kori emlékműve. Három gyógymedencéjének vize kiváló lehetőség az ízületi betegségek gyógyítására, a gőzkabin és a merülő medence pedig nagyszerű kikapcsolódást biztosít a látogatóknak.

A következő híreink is érdekelhetik:
Király Linda

Király Linda végre lefogyott

2012. október 8. 18:17.
Király L. Norbi

Megszületett Király L. Norbi kisfia

2012. szeptember 21. 14:37.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=981 w=320 h=80 float=left]A hastánc hazája Egyiptom, azonban Görögországban és Törökországban is régi hagyományokra tekint vissza. Ezekben az országokban ...