2013. január 25. 12:57.

The Voice nyertese Pál Dénes: Megnézem »

Pál Dénes nyeri meg a The Voice-t – legalábbis így gondolják a Bors és a Blikk olvasói.

A finálé közeledtével több internetes portál is feltette a nagy kérdést olvasóinak: Vajon ki nyeri meg a The Voice-t? A voksok alapján egyértelmű, hogy Gájer Bálintnak, Nádor Dávidnak és Weisz Viktornak nem sok esélye van, toronymagasan a csillagszemű énekes, Pál Dénes vezeti a szavazást.

A Blikk és a Bors olvasói is úgy gondolják, hogy a 21 éves fiú lesz a TV2 tehetségkutatójának győztese. Mind a két újság internetes portálján 64% körüli szavazatot gyűjtött Dénes, míg a másik három döntős csupán tizenvalahány százalékot zsebelt be.

Sokak szerint a mély hangú, kék szemű énekesnek nyert ügye van. Nem kell mást tennie, mint lehetőleg hiba nélkül énekelni a fináléban és akkor garantáltan övé lesz a fődíj: 10.000.000 forint, egy álomnyaralás, egy új autó és egy exkluzív lemezszerződés.

Pál Dénes

Pál Dénes (Fotó: voice.hu)

Bár Dénes hálás rajongóinak, hogy megelőlegezték neki a győzelmet, ennek ellenére nem bízza el magát, és nem éli bele magát a helyzetbe, ugyanis szerinte csak az a biztos, ami elmúlt.

„Nagyon jólesik, sőt megdöbbentő az olvasók szavazatainak aránya, de óva intek mindenkit attól, hogy kész tényként kezelje a győzelmemet, még beszélni sem szabad erről a verseny előtti napon. Soha egy pillanatra sem bíztam el magam, nem szeretem azt olvasni az újságokban, hogy tuti befutó vagyok. Ráadásul mi négyen most versenyzünk egymással először, ezért az a lényeg, hogy a műsorban a lehető legjobban teljesítsek” – mondta Pál Dénes.

A következő híreink is érdekelhetik:
Pál Dénes

The Voice nyertese: Pál Dénes

2013. január 25. 23:19.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Zsidró Tamás és Szandi

Végre kiderült, hogy a február 10-én induló Nagy Duett második szériájában milyen sztárpárok fakadnak dalra.Mint ismert, a Nagy Duettben sztárpárok ...