2013. február 22. 15:14.

Megcsúszott egy olajfolton és hatalmasat bukott motorjával Talmácsi Gábor a Superbike-vb ausztráliai futamának szabadedzésén. A versenyzőt agyrázkódás miatt kórházba vitték.

Szerencsétlenül kezdődött Talmácsi Gábor első versenyhétvégéje Ausztráliában.

A 125 cm³-es MotoGP korábbi világbajnoka a Superbike-vb futamának február 22-i szabadedzésén motorjával megcsúszott  egy olajfolton és hatalmasat bukott. Talmácsi egy rövid időre elveszítette az eszméletét is. A versenyzőt azonnal a pálya közelében lévő kórházba szállították.

Talmácsi Gábor

Talmácsi Gábor

Az orvosi vizsgálatok alapján kiderült, a balesetet viszonylag szerencsésen megúszta a motoros, ugyanis gerince, csigolyái nem sérültek meg és törést sem szenvedett. Ennek ellenére nem hagyhatja el a kórházat, mert hatalmas ütés érte a fejét és agyrázkódást kapott, így éjszakára megfigyelés céljából bent tartják. Másnap reggel az orvosok ismét megvizsgálják és az eredmények alapján döntenek arról, hogy Gábor távozhat-e az intézményből.

A hírt a versenyző közölte a közösségi oldalán.

A következő híreink is érdekelhetik:
Bajnai Gordon

Bajnai Gordon autóbalesetet szenvedett

2012. december 17. 11:52.
Talmácsi Gábor

Talmácsi újra vb-futamon motorozhat

2012. június 6. 13:39.
Talmácsi Nap a Hungaroringen

Talmácsi Nap a Hungaroringen

2011. augusztus 17. 10:02.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Reeva Steenkamp és Oscar Pistorius

Mégsem véletlenül, hanem kábítószer hatása alatt ölte meg barátnőjét Oscar Pistorius? A rendőrség doppingszereket talált a világhírű futó házában.Az első ...