2013. február 22. 15:04.

A márciusi Playboy címlaplánya a gyönyörű, magyar Fajcsi Astrid, aki most először és utoljára vetkőzött meztelenre.

Fajcsi Astrid életében először vetkőzött teljesen meztelenre fotós kamerája előtt, hogy megmutassa bájait a Playboy olvasóinak. A 24 éves szexi modell eddig csupán divatfotózásokon szerepelt és annak ellenére, hogy élvezte az aktfotózást, nem tervezi, hogy ismét ledobja ruháit.

Astrid három nyelven beszél, egy időben főiskolára járt, de tanulmányait félbeszakította, a jövőben dietetikus szakon szeretné folytatni az iskolát.

Fajcsi Astrid

Teljesen meztelenre vetkőzött a Playboy márciusi címlaplánya, Fajcsi Astrid

A szépség szeret veszélyesen élni. Imádja az extrém sportokat és a száguldást. „Szeretem az extrém sportokat, az egyik kedvencem a skydive, imádom, ahogy az adrenalin elárasztja a testem, már órákkal az ugrás előtt! De kedvelt időtöltésem közé tartozik a gyors autókkal való száguldás is” – mesélt cseppet sem veszélytelen hobbijairól a szexi modell.

Mint kiderült, Fajcsi Astrid nem csak a sportok terén részesíti előnyben a különleges helyzeteket, hanem a szexben is. Szívesen kísérletezget és a szerepjátékokat sem utasítja vissza. „A megfelelő partnerrel nyitott vagyok bármilyen extrém szituációban való szexuális együttlétre, akár fűszerezve egy kis szerepjátékkal” – vallotta be a lány, majd azt is elárulta, milyen típusú férfiak tudják levenni a lábáról.

Fajcsi Astrid

Mindenben az extrémet szereti az új nyuszilány

„Nagyon fontos számomra, hogy a férfinak legyen jó humora, és ne élje görcsösen az életet! Elmehessünk a legelegánsabb helyre, de mellette tornacipőben is tudjunk jót bulizni egy romkocsmabán vagy fesztiválon. Nehéz eset vagyok, fontos, hogy tudjon bánni velem, és felnézhessek rá mint férfira! Mindemellett a legfontosabb, hogy feltétel nélkül szeressük egymást” – mondta Astrid.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Hargitai Bea

A Playboy januári címlapján a szuperszexi Hargitai Bea pózol. Nézd meg a modell meztelen képeit!A férfiak nagy örömére a 29 ...