Tabáni István

Korcsolyázás és koncert a Hősök terén

2011. február 19. 9:25.

hosok-tere A Hősök terén ingyenes télbúcsúztatóra vár mindenkit egy hatalmas műjégpálya és a magyar zenevilág apraja-nagyja. A február 19 és 23. közötti utcai farsangon a korcsolyázásé és a zenéé lesz a főszerep. Aki kifárad a csúszkálásban, az pihenés közben hallgathatja a Csillag Születik, az X-faktor és a régi kedvencek koncertjét a Halló, Európa – itt Budapest elnevezésű rendezvényen.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 14. kerület, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : , , , ,

21. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál 2010

2010. szeptember 3. 13:11.

bor 2010 sem múlhat el Borfesztivál nélkül. Szeptember 4-én és 5-én a bor szerelmesei kiélhetik vágyaikat, mert tucatnyi pincével és még annál is több programmal vár mindenkit a fesztivál. A rendezvényen minden korosztályra gondolnak, a kicsik és az idősebbek is válogathatnak a színes műsorok között.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 22. kerület, Kultúra és Zene |

Még több: : , , , ,

SzeptEmber Feszt 2010 a Népligetben

2010. augusztus 31. 14:27.

szeptemberfeszt A nyár leköszöntével nincs vége a szórakozásnak. A SzeptEmber Feszt szeptember 3. és 5. között igazi őszi mulatságot ígér, rengeteg izgalmas programmal és jó hangulattal. 2000 óta töretlenül minden évben megrendezésre kerül a fesztivál. Már-már hagyománnyá vált műsorok nem hiányozhatnak a repertoárból, de mindig elődrukkol valami újjal is a Feszt.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 10. kerület, Kultúra és Zene |

Még több: : , , ,