2012. április 27. 14:27.

Lezárult a Cozma-per. A korábban életfogytiglanra ítélt Raffael Sándor és Németh Győző jogerősen 18 évet kapott, míg Sztojka Iván 20 éve 8 év börtönre csökkent.

A Győri Ítélőtábla a Cozma-gyilkosságban jogerősen 18-18 évnyi börtönre ítélte Raffael Sándort és Németh Győzőt, és 8 éves fegyházbüntetést szabott ki Sztojka Ivánra.

Az első fokon eljáró Veszprém Megyei Bíróság korábban sokkal súlyosabb ítéletet hirdetett ki a három fővádlottra. A bíróság első fokon, nem jogerősen életfogytig tartó szabadságvesztéssel sújtotta a Marian Cozma megölésével vádolt Raffael Sándort és Németh Győzőt, míg a harmadik elkövetőt, Sztojka Ivánt 20 év fegyházra ítélte.

Marian Cozma

Marian Cozma

Az MKB Veszprém és a román kézilabda-válogatott játékosát 2009. február 8-án ölték meg a veszprémi Patrióta szórakozóhely előtt. A tettesek életveszélyesen megsebesítették a Marian Cozma segítségére siető sporttársakat: a szerb Zarko Sesumot és a horvát Ivan Pesicet.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
rendőrség

Egy gránátot talált Bicske határában egy részeg férfi, amivel besétált a rendőrségre - mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön. ...