2011. február 19. 13:27.

dolhai-attila Dolhai Attila neve a színházba járóknak és a musical kedvelőinek a körében elterjedt, a Rómeó és Júlia óta pedig országosan ismertté vált. A közkedvelt színész-énekes új oldalát mutatja meg, ugyanis az Óbudai Danubia Zenekar kíséretében lép fel az Óbudai Társaskörben. Február 24-én ismert operettrészletek és népszerű musicaldalok csendülnek fel a híres zenekar és a tehetséges Dolhai közreműködésével.

Az operettek között hallható lesz Zerkovitz: Mi muzsikus lelkek, Kálmán: O, bajadérom, Huszka: Gül baba Bordala és Erkel Bánk bánjából a Hazám, hazám című részlet. A könnyedebb műfajból a szerelem és a varázslat találkozását bemutató Szentivánéji álom Puccos taliga dala, a tragikus szerelemmel végződő West Side Story Maria című nagy dala, és a modern Mozart!-ból A zene az vagyok én című részlet.

Dolhai Attila pályafutása 1999-ben kezdődött, amikor a Kifutó című tehetségkutató műsor különdíjasa lett. Ezután beiratkozott a Színház- és Filmművészeti Egyetemre és sorra kapta a jobbnál jobb szerepeket és elismeréseket. Olyan produkciók főszerepeit játszotta el, mint a Rómeó és Júlia, a Koldusopera, Hair, Mozart!, Szentivánéji álom. Dolhai ma már az Operaszínház oszlopos tagja, emellett három szólólemez tulajdonosa.

A következő híreink is érdekelhetik:
Méhes László az új igazgató

Méhes László az új igazgató

2010. június 28. 21:05.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=839 w=320 h=80 float=left]A Hősök terén ingyenes télbúcsúztatóra vár mindenkit egy hatalmas műjégpálya és a magyar zenevilág apraja-nagyja. A ...