2012. április 24. 15:08.

7 évvel ezelőtt még tettestársa volt P. Lajos, a győri gyilkos egyik áldozatának. A gyilkosságot egyesek önvédelemnek, míg mások kivégzésnek vélik.

A vasárnapi kettős gyilkosság kapcsán a helybéliek is csak találgatnak, miért ölte meg a Vadkan tulajdonosa N. Mártont (31) és barátját, Ú. Gábort (32). Egyesek úgy tudják, hogy a két férfinak azért kellett meghalnia, mert életveszélyesen megfenyegették P. Lajost és családját, míg mások úgy vélik, szabályos kivégzés áll a háttérben.

A nyomozás során kiderült, hogy 7 évvel ezelőtt a presszótulajdonos ellen erőszakos bűncselekmény miatt eljárás indult, és tettestársa egyik mostani áldozata volt. A Vadkan tulaja akkor súlyos testi sértés miatt pártfogói felügyelet alá került, és csak tavaly kapta vissza fegyverviselési engedélyét.

Vadkan presszó

Vadkan presszó - a gyilkosság helyszíne

Mint korábban beszámoltunk róla, szombat éjjel egy táraság hangoskodott a Vadkan nevű, győri presszóban, ahonnan a tulaj kirúgta a bagázst. Vasárnap délelőtt a társaság két tagja visszament a vendéglátóhelyhez felelősségre vonni a tulajdonost, aki a nyílt utcán tüzet nyitott rájuk. Az áldozatok életét nem tudták megmenteni a mentők. A rendőrséget maga a tettes értesítette. P. Lajos vallomásában azt mondta, hogy önvédelemből lőtte le az áldozatokat.

A következő híreink is érdekelhetik:
Péter Szabó Szilvia

Visszatér a NOX egykori énekesnője

2012. szeptember 10. 12:54.
VV Veronika

VV Veronika terhes?

2012. április 10. 14:52.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
érettségi

Jövőre 20% helyett 25%-ot kell teljesíteni a sikeres érettségihez. Ha a 2011-es eredményekből indulunk ki, akkor több 10.000 diák érettségije ...