2011. március 11. 14:08.

gregor-es-magyar Hivatalosan még együtt van a két színész, Gregor Bernadett és Magyar Attila, de közeli ismerősök szerint a kapcsolatuk már koránt sem olyan szikrázó, mint a kezdetekkor. Berni tagadja, hogy elillant volna a szerelem közte és a kollégája között, bennfentesek viszont azt mondják, hogy már csak leplezni próbálják a kapcsolatuk végét.

Tavaly novemberben nagy port kavart, amikor Gregor Bernadett és Magyar Attila bejelentették, hogy egymásba szerettek. Ezzel a kijelentésükkel két család életét tették tönkre. Berni férjét tette ki közös lakásukból, Attila pedig feleségétől költözött külön. A szerelmesek úgy gondolták, hogy megtalálták egymásban az igazit. Bernadett ekkor még azt is nyilatkozta, hogy Attilától babát is szeretne.

Azonban az elmúlt időben valami megváltozott. Bernadett egyik közeli kollégája szerint már nem olyan a kapcsolatuk, mint az elején, már csak a látszatot próbálják fenntartani. Berni másik közeli ismerőse szerint a színésznő férje egyre többet van közös lakásukban. Gregor Bernadett férjétől, Somogyi Istvántól nem haraggal vált el, és a férj úgy gondolja, ha felesége nem találja meg a boldogságot Magyar Attila oldalán, akkor szívesen kezdi vele újra az életet. Magyar Attila felesége szerint is csak múló szeszélyről van szó, és előbb vagy utóbb Attila elhagyja Bernit és vissza fog térni hozzá.

A következő híreink is érdekelhetik:
Gregor Bernadett újra babát vállal

Gregor Bernadett újra babát vállal

2011. augusztus 25. 13:16.

Hozzászólás írása:

  1. Pistike szerint:

    Kidugták magukat. Ennyi. Csak azt nem tudom,hogy még mindíg hisznek érett emberek abban az ostobaságban amit örök szerelemnek hívnak. ESZÜNK ISZUNK BA..UNK.Így volt és így is lesz ezután is . Így vagyunk kitalálva.

Írj hozzászólást »
Ezt olvasta már?

[singlepic id=1007 w=320 h=80 float=left]Március 12-én, szombaton a délelőtti órákban nem lehet közlekedni a Margit hídon és közvetlen közelében. A ...