2011. szeptember 12. 8:50.

keseles Utcai verekedésben leszúrtak egy férfit vasárnap este Ferencvárosban. A helyszínre érkező mentősök hiába próbálták újraéleszteni az áldozatot, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosok nem tudtak rajta segíteni. A rendőrök elfogták a vélt tettest és őrizetbe vettek egy nőt is.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vasárnap esti közleményében megerősítette, hogy a főváros 9. kerületében halálos kimenetelű késelés történt. A Gál utcában négy személy között szóváltás alakult ki vasárnap este 7 óra magasságában, ami tettlegességig fajult. Egy 26 éves férfit késelt meg egy másik férfi. A kiérkező mentősök hosszú ideig próbálták újraéleszteni az áldozatot, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem tudtak rajta segíteni. A rendőrség az utca egyik házában egy férfit és egy nőt fogott el és állított elő – mondta Horváth Katalin Fanni, a BRFK szóvivője.

Egyelőre az nem tisztázott, hogy a nőnek is van-e köze a késeléshez, vagy nincs.

A BRFK életvédelmi főosztálya emberölés bűntette miatt indított eljárást.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2255 w=320 h=80 float=left]Hosszú combú, szőke hajú, dekoratív nők – korábban minden férfi álma az ilyen tulajdonságokkal rendelkező lányok ...