2013. január 10. 15:48.

Az X-faktor énekesnője egyszerre több vasat tartott a tűzben. Volt egy párja Erdélyben, közben összejött Istenes Bencével, és mint kiderült a rapper Curtisszel is volt egy futó románca.

Három pasija is volt egyszerre az X-Faktor idején Csobot Adélnak. A 18 éves lány nem szingliként jelentkezett a show-ba, egy Erdélyben élő fiatalember, István volt a párja. Ennek ellenére habzsolta az élvezeteket: az X-faktor elején egyik énekestársához, Nagy Szilárdhoz került közelebb, majd a verseny vége fele Istenes Bencével jött össze.

Ám úgy tűnik, ez még nem minden, ugyanis a fiatal lány egy másik hírességgel is szorosabb kapcsolatba került: Majka zenésztársa, Curtis, azaz Széki Attila csavarta el a fejét.

Curtis

Adél tagadja Curtisszel való kapcsolatát

A Blikk információi szerint a rapper és a tehetségkutató üdvöskéje novemberben ismerkedett meg, amikor Curtis fellépett az X-Faktorban. A fiatalok között villámgyorsan szenvedélyes szerelem alakult ki, többször találkoztak, és Adél miatta dobta erdélyi barátját. Ám amilyen gyorsan jött, olyan hamar véget is ért a szerelem: Curtis megismerkedett egy másik lánnyal, aki a barátnője lett, de a nagykárolyi lány sem búslakodott sokáig, összejött Istenes Bencével.

Az X-faktor énekesnője cáfolja, hogy járt volna Curtisszel, mondván, azt se tudja, ki ő. A rapper ezzel szemben nem tagadta, hogy beszélgettek párszor, de semmi nem történt köztük.

A következő híreink is érdekelhetik:
Csobot Adél

Csobot Adélnak nincs helye a döntőben

2012. december 10. 15:18.
Csobot Adél

Csobot Adél Istenes Bencével jár?

2012. december 6. 12:01.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Novodomszky Éva és Gundel Takács Gábor

Az M1 műsorán 2013. február 2-ától látható a Dal 2013. Eurovíziós Dalválasztó Show, melynek két házigazdája Novodomszky Éva és Gundel ...