2012. szeptember 3. 11:51.

A fél ország sírt szombat este, mikor Zámbó Krisztián a 2012. évi X-faktor show-ban énekelt. Jimmy fia a Bukott diák című számmal továbbjutott a versenyben és belopta magát a nézők szívébe.

Az X-faktor zsűrije és közönsége is könnyekig hatódva hallgatta Zámbó Krisztiánt, mikor a tehetségkutató válogatásán apja egyik legnagyobb slágerét, a Bukott diákot énekelte – áthangszerelve.

A Király fiát a mentorok nem ismerték fel, csupán a névazonosság miatt kérdeztek rá, hogy a híres Zámbó családhoz tartozik-e. Krisztián nem tagadta, hogy Jimmy volt az édesapja, de azt is leszögezte, hogy nem a nevével szeretne érvényesülni, hanem önerőből. Éppen ezért jött az X-faktorba: a tisztelt mentoroktól szeretné megtudni, van-e helye a szakmában.

Zámbó Krisztián: Bukott diák (video)

Mindenkinek elállt a lélegzete Krisztián hangjától, aki apját idézte meg a színpadon. Hatalmas sikert aratott és nem csak Keresztes Ildikó, hanem még Geszti Péter is megkönnyezte a produkciót. A színpadról leérkezve Krisztián elmondta, érezte, hogy édesapja ott volt vele a dal éneklése közben. Az énekes bejutott a következő fordulóba, ám hogy meddig jut a tehetségkutatóban, az még a jövő zenéje, mindeneste a világhálón már most több ezer rajongója van.

Zámbó Jimmy testvérei egy emberként drukkoltak Krisztiánnak. Mint mondják, őket egyáltalán nem lepte meg, hogy a fiú elvarázsolta a közönséget, hiszen tisztában vannak elképesztő tehetségével.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
tanév

Szeptember 3-án reggel 8 órakor becsengettek az iskolákban, és ezzel megkezdődött a 2012/2013-as tanév. Véget ért a csaknem két és ...