2011. május 6. 14:34.

photo-hall Péntek reggel a Photo Hall üzletek nem nyitottak ki. A legfelsőbb szintekről kapott utasítás szerint a boltoknak ma zárva kellett maradniuk, és a dolgozóknak el kellett kezdeniük összepakolni. Magyarországon összesen 150 Photo Hall üzlet van, amiből 50 saját tulajdonú, 100 pedig a franchise rendszer kezében van. Még nem tudni, hogy a bezárás minden boltot érint-e.

Az üzletek dolgozói tanácstalanul állnak a váratlanul kapott utasítás előtt. Bennfentesek fizetésképtelenségre gyanakszanak, mivel több helyen még az áprilisi bérüket sem kapták meg a dolgozók.

A Photo Hall üzletláncot a Főfotó Kft. üzemeltette, ami közvetve hat magyar magánszemély, Biernaczky Miklós, Farkas András, Pozsonyi Gábor, Járdán Tamás, Egri András és Schieszler Tamás kezében van. Biernaczky Miklós telefonos megkeresésre azt nyilatkozta, hogy május 4-től már nem ő az ügyvezető, így a cég pénzügyi helyzetéről nem illetékes felvilágosítást adni. Pozsonyi Gábor szintén azt mondta, hogy nem jogosult nyilatkozni, így nem sikerült érdemi információt szerezni.

A cégnyilvántartás adatai szerint a Photo Hall az elmúlt években végig veszteséggel működött. Egyelőre nem tudni, hogy a bezárás végleges-e, illetve minden egységet érint-e. Információk szerint több Tesco áruházban lévő bolt pénteken is kinyitott.

A következő híreink is érdekelhetik:
World Press Photo kiállítás 2011.

World Press Photo kiállítás 2011.

2011. szeptember 30. 13:36.
Újabb üzletek mehetnek csődbe

Újabb üzletek mehetnek csődbe

2011. május 18. 12:02.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=1382 w=320 h=80 float=left]Péntekre virradóan megdőlt a május 6-ai hidegrekord az ország több pontján. A Nógrád megyei Zabaron és ...