2013. július 3. 10:38.

Minden fotózás és videózás iránt érdeklődőknek a július 6-i jótékonysági Photo Weekenden a helye. Gyere el Te is!

Az új köntösbe öltöztetett, egy évtizedes múlttal rendelkező Fotós Fesztivál idén Fotó Art Photo Weekend címmel egynapos rendezvénnyel várja az amatőr, hobbi és profi fotósokat.

2013. július 6-án a Corvin Művelődési Házban a legnagyobb márkák képviseltetik magukat és egész napos vásárral csalogatják az érdeklődőket. Ki lehet próbálni a legmodernebb eszközöket, lesznek érdekes workshopok és előadások, valamint műteremben és a szabadban gyönyörű modelleket lehet fényképezni, többek között portré, divat, fürdőruhás és esküvőfotózásra lehet készülni.

Természetesen a videós téma is csatlakozik az eseményhez, így nemcsak a fotósok, hanem a videózás szerelmesei is sok érdekességgel, újdonsággal találkozhatnak és bővíthetik ismereteiket a Photo Weekenden.

Photo Weekend 2013. Július 6. - Budapest XVI. kerületi Erzsébetligeti Színház - Művelődési Ház

Photo Weekend 2013. Július 6. - Budapest XVI. kerületi Erzsébetligeti Színház - Művelődési Ház

Idén a jótékonyság is fontos szerepet játszik a rendezvényen, ugyanis a szervezők a teljes bevételt a Gyermekmentő Alapítványnak ajánlják fel. Mi több, a Fotó Art Fotósiskola és a Fotó Art Magazin szervezésében megvalósuló Photo Weekend kiállítás és programsorozat jótékonysági akciójához Máté Bence nemzetközi hírű természetfotós is csatlakozott, és felajánlotta egy képét, amelyre a helyszínen lehet majd licitálni.

Légy részese TE is az év legnagyobb fotós rendezvényének!

A Photo Weekenddel kapcsolatban bővebb információk és a részletes program a www.photoweekend.hu oldalon található.

A következő híreink is érdekelhetik:
World Press Photo kiállítás 2011.

World Press Photo kiállítás 2011.

2011. szeptember 30. 13:36.
Új bélyeg a rászoruló gyermekekért

Új bélyeg a rászoruló gyermekekért

2011. március 2. 18:00.
World Press Photo 2010

World Press Photo 2010

2010. október 22. 10:08.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Az ének iskolája

Összeállt Az ének iskolája tanári kara: az áprilisban induló tehetségkutatóban Szulák Andrea, Szandi, Hajós András és Király Viktor segíti a ...