2013. március 14. 15:41.

Összeállt Az ének iskolája tanári kara: az áprilisban induló tehetségkutatóban Szulák Andrea, Szandi, Hajós András és Király Viktor segíti a gyerekek fejlődését.

Megvan a gyerek-Megasztár tanári kara. A TV2-n áprilisban induló új tehetségkutató műsor, Az ének iskolája zsűriszékében Szulák Andrea és Szandi énekesnők, Hajós András – RTL Klubtól átcsábított – műsorvezető és Király Viktor, a Megasztár 4 győztese ül majd, ők értékelik a gyerekek éneklését és azon lesznek, hogy hétről hétre a legtöbbet hozzák ki az apró tehetségekből.

Az ének iskolája több ponton is eltér más zenei vetélkedőktől, leginkább abban különbözik, hogy itt nem fognak egymással versenyezni a gyerekek és nem lesz kieső sem, sokkal inkább a tehetséggondozáson lesz a hangsúly.

Az ének iskolája

Tanár néni lesz Szandi és Szulák Andrea

„Azért tetszik, mert csupa jó dolog fog történni a műsorban. Nincs kieső, csak egy nyertes. Eddig még nem tanítottam, kíváncsi vagyok, mit fog kihozni belőlem” – árulta el Szulák Andi, aki nagyon várja már a show kezdetét.

„Ez egy családi műsor lesz. Gondozzuk a lurkók tehetségét, formáljuk az egyéniségüket” – mondta Szandi, aki lelkesen várja az új kihívásokat.

A műsor házigazdája, vagy ha úgy tetszik, a gyerekek osztályfőnöke Friderikusz Sándor lesz.

A következő híreink is érdekelhetik:
zene

Nem lesz kieső Az ének iskolájában

2013. január 14. 19:21.
Caramel

Alakul a The Voice álomzsűrije

2012. augusztus 2. 12:55.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
kokárda

Díszünnepség, parlamenti nyílt nap és családi programok várnak mindenkit 2013. március 15-én az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emlékére rendezett budapesti ...