2013. február 25. 10:07.

A Nagy Duett harmadik élő show-jában Gáspár Laci és Erdélyi Mónika a Gangnam Style-lal tarolt, Zsidró Tamás és Szandi pedig kiesett.

Szulák Andrea és a szülinapos Papp Gergő kezdte a műsort a Bonanza Banzai Hello és az Induljon a banzáj című dalok egyvelegével. A látványos show-ért a páros 27 pontot kapott Balázs Kláritól, Kasza Tibitől és Dobrády Ákostól.

Bangó Margit és tanítványa, Lakatos Márk a spanyol Besame mucho és a magyar Szájbergyerek mixével érkezett. Annak ellenére, hogy szerethetőek voltak, a zsűri hiányolta az előző két hét profizmusát, így csak 24 pontra értékelte a produkciót.

Csézy és Gesztesi Károly az LGT Embertelen dalát embertelen jól adta elő. Az ütős műsorért 28 pont volt a jutalmuk.

Erdélyi Mónika – Gáspár Laci: Gangnam style – videó

Gáspár Laci és Erdélyi Mónika nagy fába vágta a fejszéjét: a manapság oly népszerű Gangnam Style-lal lépett a Nagy Duett színpadára. Megérte kockáztatniuk, ugyanis hatalmas sikert arattak: fergeteges hangulatot varázsoltak a stúdióba, a közönség állva tapsolt nekik. Az ítészek a maximális 30 pontra díjazták Laci és Mónika humoros táncát valamint koreai nyelvtudását.

Király Linda és Szabó Győző a Love Shack című dalt énekelte. A páros belopta magát a zsűri szívébe, ugyanis elég magas pontszámot, 28 pontot kapott.

Zsidró Tamás – Szandi: Trabant – videó

Szandi és Zsidró Tamás „Trabanttal” érkezett a Nagy Duett harmadik megmérettetésére. A szerethető duó szintén magas pontszámot, 28 pontot zsebelt be.

Szinetár Dóra és Dopeman vidám rapelése nagyon tetszett Balázs Kláriéknak, így a maximálistól csupán 1 ponttal kaptak kevesebbet.

Kökény Attila és Cseke Katinka zárta az estét a Pocsolyába léptem című dallal. A produkciót szájharmonikával vadították meg, amit 27 pontra értékelt a zsűri.

Az ítészek véleménye és a közönség szavazatai alapján a február 24-i élő adásból Szandi és Zsidró Tamás búcsúzott.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
ByeAlex

A Dal második középdöntőjéből Radics Gigi, Vastag Tamás, ByAlex, Agárdi Szilvia és Pál Dénes jutott a fináléba. Összeállt a döntős ...