2010. november 14. 12:55.

massimo-morales A labdarúgó NB I szombati rangadóján az Újpest hazai pályán verte 3-1-re a Honvédot, és feljött a 9. helyre. A mérkőzést követően lemondott Massimo Morales, a Honvéd vezetőedzője, aki a klubnál levő áldatlan állapotokkal indokolta döntését.

Az Újpest igen rossz sorozatot zárt le szombati győzelmével, hiszen a lilák utoljára a 10. fordulóban győztek. A korábbi meccseiken érződött, hogy valami nincs rendben a fejekben, ami nem is meglepő, mivel katasztrofális pénzügyi helyzetről, csúszó fizetésekről hallani. Ám a mostani rangadón ebből semmi sem látszott a pályán. Az újpestiek az első perctől kezdve támadó szellemben futballoztak, és ráerőltették akaratukat a Honvédra. Egy öngóllal szerezték meg a vezetést, majd ezt követte Böőr Zoltán találta, amivel már a szünetre megnyugtatóvá vált a lilák előnye. A második félidő első negyedórájában jött a harmadik újpesti gól – ezt Rajczi Péter lőtte – amivel el is dőlt a mérkőzés. A Honvéd legalább a becsületgólját megszerezte – igaz az edzőjét meg elveszítette.
Massimo Morales ugyanis a mérkőzést követően bejelentette lemondását. Morales kijelentette, hogy nem a mostani vereség miatt hagyja el a csapatot, ez a döntés már korábban megérlelődött benne, de a Videoton elleni győzelmet követően nem akart ünneprontó lenni. Mint korábban már több külföldről érkezett elődje, Morales is a profinak közel sem nevezhető körülményeket emelte ki, ami miatt nem tudja tovább vállalni a “lehetetlen küldetését”.

A következő híreink is érdekelhetik:
Az Újpest sérelmezi a lila majmot

Az Újpest sérelmezi a lila majmot

2011. április 5. 10:58.
Összecsap az FTC és az Újpest

Összecsap az FTC és az Újpest

2011. április 1. 9:06.
Kikapott a Honvéd

Kikapott a Honvéd

2010. november 19. 21:58.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=512 w=100 h=240 float=left]A labdarúgó NB I 14. fordulójának nyitó meccsét játszották péntek kora este a Hungária körúton. A ...