2012. március 26. 14:01.

VV Éva most sem ment a szomszédba egy kis balhéért. Egy buliban részegen lökdösődött, rátaposott mások lábára és égő cigijét egy lány karján oltotta el. Mindezt nem úszta meg büntetlenül: megharapdálták és hajánál fogva törölték fel vele a padlót.

A Való Világ 4 botrányhősnője a hétvégén is hozta a formáját. Egy fővárosi szórakozóhelyre illuminált állapotban toppant be és a szemtanúk szerint érkezését egy hatalmas eséssel koronázta meg. Éva viselkedéséből és arcára fagyott mosolyáról látni lehetett, hogy már megalapozta a hangulatát némi alkohollal.

Égő cigivel hadonászott a pultnál és egyre több embert kezdett idegesíteni jelenlétével. Több lány lábára is rátaposott magassarkújával, ám egyiküktől sem kért bocsánatot. Az egyik hölgynél elszakadt a cérna és a hajánál fogva a földre terítette Évát. Miután a VV 4 botrányhősnő felállt, lökdösődni kezdett és égő cigijét támadója karján oltotta el. Ezután a két amazon egymásnak esett és verekedés közben Éva két harapást is elszenvedett: egyiket az alkarján, másikat a vállán – számolt be az eseményekről egy szemtanú, aki többedmagával végül szétválasztotta a lányokat.

VV-Éva

VV Éva égő cigit nyomott el egy lányon

Éva ezután kirohant a szórakozóhelyről és vad telefonálásba kezdett, hogy valaki vigye át egy másik buliba, ám senki nem sietett a lány segítségére, így kénytelen volt visszaballagni a buliba és szórakozott tovább, mintha mi sem történt volna.

Éva nem volt bőbeszédű a csetepatét illetően: bár elismerte, hogy afférja volt egy lánnyal, nem merült bele a részletekbe.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Stohl András

Stohl András nemrég szabadult a börtönből, máris belevetette magát a munkába. Sorra kapja a színházi felkéréseket és szinkronizálni is hívják, ...