2011. október 5. - Archívum

Teljessé vált a Nagykőrösi úti zajvédő fal Kispesten

2011. október 5. 17:58.

zajvedo-fal Csendesebb lett a Nagykőrösi út, ugyanis véget ért a 19. kerületi zajszigetelési program. Befejeződött a Nagykőrösi úti zajvédő fal beruházásának második üteme és október 5-én átadták annak utolsó szakaszát is. A fal megépítése már az útszakasz 1984-es átadásakor napirenden volt, azonban elkészülése idáig váratott magára.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 19. kerület, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: :

1. Unilever Futónap

2011. október 5. 16:44.

futas_0 Hagyományteremtő szándékkal rendezi meg az Unilever háztartás-vegyipari gyár az 1. Unilever Futónapot október 8-án a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírbátorban. A”Fuss az egészségedért!” mottójú rendezvényen 6,4 km-es távot teljesíthetnek a futók. A verseny az egészség népszerűsítése mellett komoly támogatást is biztosít a helyi egészségügyi intézményeknek.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Sport hírek, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Zúzógép alá esett egy idős asszony Hosszúpályiban

2011. október 5. 15:44.

kukorica Kedd délután egy traktorra szerelt zúzógép alá esett egy idős nő a Hajdú-Bihar megyei Hosszúpályiban. A több sebből vérző asszonyon már nem lehetett segíteni, azonnal belehalt sérüléseibe. Egyelőre nem tudni, hogy a 85 éves nő miért ment a traktor mögé. A rendőrség vizsgálja az esetet.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Hajdú-Bihar megye, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Ideiglenes házasság: csak két évig tart az örökké

2011. október 5. 15:16.

hazassag Feltalálták az ideiglenes házasságot, így a kapcsolat megromlásakor, ellaposodásakor vagy a szerelem elmúlásakor nem kell végigcsinálni a válási procedúrát, ugyanis ez a házasság nem örökre, csupán 2 évre szól. Na persze 2 év elteltével, ha még mindig lángol a felek között a szerelem, meghosszabbíthatják házasságukat. A törvény elfogadásáról hamarosan döntenek Mexikóban.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

1. Tapolcai Pisztráng és Bor Fesztivál

2011. október 5. 12:57.

tapolcai-fesztival Hétvégén hagyományteremtő céllal megrendezik az 1. Tapolcai Pisztráng és Bor Fesztivált, aminek alkalmával a magyar pisztrángfogyasztást szeretnék fellendíteni kiváló balatoni borok és családi programok kíséretében. A magyarok nagyon kevés halat esznek, és különösen mostohán bánnak a pisztránggal, viszont a fesztiválnak köszönhetően ezentúl nagyobb figyelmet kaphatnak a tapolcai karsztvizekben élő pisztrángok.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Kultúra és Zene, Veszprém megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,