2012. február 3. 16:53.

tenisz Idén 14. alkalommal rendezik meg a Valentin-napi páros teniszversenyt. A sportesemény a nevének megfelelően a szerelem ünnepéhez legközelebb eső szombaton, azaz február 11-én lesz a Tabáni Tenisz Centerben. A vándorserlegért ezúttal újságírók, politikusok, sztármenedzserek, valamint művészek és sportolók küzdenek meg.

Pályára lép Pintér Sándor belügyminiszter, mégpedig Temesvári Andreával. De részt vesz a Valentin-napi teniszversenyen Varga Zoltán (MSZP) korábbi önkormányzati miniszter, Balczó Zoltán, az Országgyűlés jobbikos alelnöke, Stumpf István alkotmánybíró, valamint Szűcs Lajos (Fidesz), a Magyar Tenisz Szövetség elnöke is.

Ütőt ragadnak Rakonczay Imre és Szikora Róbert zenészek, Tahi Tóth László és Székhelyi József színészek, részt vesz a teniszversenyen Sallai Sándor volt válogatott labdarúgó és Balogh Gábor öttusázó világbajnok, miniszterelnöki sporttanácsadó. Az újságírók közül játszani fog B. Tóth László és Egri János, míg a sztármenedzsereket Rieb György, a Ferencváros korábbi elnöke és Györgyi Kálmán volt legfőbb ügyész fogja képviselni.

A rendezvény szlogenje a “Szeressük egymást, gyerekek!”, mely ezúttal is karitatív jellegű lesz. A bevételt a szervezők az Afrikai-Magyar Egyesület részére ajánlották fel.

A következő híreink is érdekelhetik:
Valentin-nap – A szerelem ünnepe

Valentin-nap – A szerelem ünnepe

2012. február 9. 17:33.
A Valentin nap és a gyermekvállalás

A Valentin nap és a gyermekvállalás

2011. február 12. 10:22.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=3231 w=320 h=80 float=left]A Csillag Születik jelentkezési határideje már lezárult, és azt is tudni lehet, hogy valamikor tavasszal tűzi ...