2012. május 14. 18:13.

Kutyaviadal szervezőit fogták el vasárnap hajnalban a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai Ózdon. Az ebek tulajdonosai 1.000 euróban fogadtak harci kutyáikra a vérre menő közdelem során.

A tiltott kutyaviadalon összesen 13 embert állítottak elő és három férfit vettek őrizetbe a hatóságok. Az utóbbiak közöl az egyik egy 38 éves, ózdi, büntetett előéletű férfi, a másik kettő román állampolgár. A három férfinak tiltott állatviadal szervezése és más bűncselekmények miatt kell felelnie. Az akció során nyolc pitbullt foglaltak le a TEK emberei.

A gyanú szerint a vérre menő állatviadalon a kutyák tulajdonosai 1.000 euróban fogadtak állataikra, a harcokon pedig külön bíró is tevékenykedett. Az egyik elfogott román férfi csaknem egy éven keresztül készítette fel társa kutyáját a harcra. Feladata az volt, hogy az állatot a ringbe vigye és különböző utasításokat adjon neki.

pitbull

8 pitbull vett részt a vérre menő viadalon

A következő híreink is érdekelhetik:
P. László

Megvan Bándy Kata gyilkosa

2012. július 16. 14:20.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Liszt Ferenc Repülőtér

Május 30-tól minden Budapestről üzemelő légitársaság a Liszt Ferenc Repülőtér 2-es termináljáról közlekedik. A Budapest Airport már korábban bejelentette, hogy ...