2012. július 16. 14:20.

Bándy Kata gyilkosát a DNS-minta buktatta le. A rendőrség a 26 éves P. Lászlót gyanúsítja a pécsi pszichológus megölésével. A férfi kihallgatása során beismerte tettét.

“A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság 2012.07.15-én elfogott és őrizetbe vett egy huszonhat éves, magyar állampolgárságú férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a Bándy Kata sérelmére elkövetett emberöléssel. A gyanúsított kihallgatása megtörtént, beismerő vallomást tett, ugyanakkor a rendőrség továbbra is nagy erőkkel folytatja a nyomozást” – szerepel a rendőrség hétfői közleményében.

Úgy tudni, hogy az elfogott férfit P. Lászlónak hívják, akit a hátrahagyott DNS-minta buktatott le, ugyanis büntetett előélete miatt könnyen beazonosították a hatóságok.

P. László

A rendőrség P. Lászlót gyanúsítja Bándy Kata megölésével (Forrás: Facebook)

A Dunántúli Napló információi szerint a gyilkossággal gyanúsított férfi korábban Kiskunhalason lakott, és csak néhány hónapja költözött Pécsre. László munkanélküliként a Magtár utca egyik romos épületében élt barátnőjével, aki a hírek szerint prostituált. Úgy tudni, a férfinak van egy kisfia is.

László barátnője a Dunántúli Naplónak azt nyilatkozta, nem gondolta volna, hogy barátja ilyen szörnyűségekre képes. A nő szerint a férfi testvére is eltűnt, nem tudják, hogy hol van, mi lehet vele, de nem kizárt, hogy őt is elfogták a rendőrök, vagy épp bujkál.

Bándy Kata

A megölt pszichológus lakása elé sokan mécsest és virágot visznek

A következő híreink is érdekelhetik:
P. László

Megszólalt Bándy Kata gyilkosa

2012. július 17. 18:07.

Hozzászólás írása:

 1. judit szerint:

  Nyugodjon békében

 2. Vacunami szerint:

  Én annak a híve vagyok Halálért Halál és nincs vita.Szerencsétlen Lány az eggyik legbrutálisabb halált kapta…Nagyon sajnálom szegényt Isten nyugosztalja..Az biztos ha az én Gyermekemet ölnék meg és meglenne a tettes az biztos addig ütném a rezet míg ki nem nyírnám..Én visszavezetném a halálbüntetést,de nem egy szuri azt örökre alvás vagy villamosszék vagy akasztás.Ez kell ide ,mert kiba..ottul torzul a világ.
  Hát ez az én véleményem mindegy hogy cigány vagy fehér halálért HALÁL….

  • zsolesz szerint:

   Teljes mértékben egyetértek veled,torz az egész és nem csodálkozom,és nem is csodálkoznék rajta,az az emberek a saját kezükbe vennék az igazságszolgáltatást,én biztosan ezt tenném egy fegyver és pusztuljon,mert ezek a jogszabályok,nevetségesek,és még van pofája,a kamera elött pozolni,szétdurrantanám a tárgyaláson a fejét.és nyugodt lélekkel ülném le,azt ami jár ha az én gyerekemről lenne szó.

 3. kami szerint:

  kedves hozzászólok az imént végigolvastam aaz irományok 90 százalékát és maga a büncselekmény és szegény kata a háttérbe szorul a faji kérdés miatt ami ellentmondásokat szül bennem mert nem tudnék egyik oldajnak sem százszázalékos igazat adni. Sokat gondoljoztam a faji részén ha már ekkora visszhangot kapott.Persze az egyértelmű bennem hogy halálbüntetést vagy halálig tartó kínzást érdemel, érdemelnek az ilyen gyilkos aberált emberek.De maga a cigány származása szerintem túl nagy szerepet kapott holott most itt nem ez a legfontosabb hanem szegény kata. Tudom ez most kiváló alkalom arra hogy elinduljon egy ilyen etnikai vita ami szerintem sokszor nagyon primitív mind a két oldal részéről.

  • vianova szerint:

   Mélyen együtt érzek a Bándy Kata minden hozzá tartozojával,barátjával,ismerösével,öszinte részvétem.
   Amit kommentálni szeretnék az a tettel és annak az elkövetöjének a hova tartozásával foglalkozik.
   A gyilkosság,annak körülményeinek a kivizsgálása a rendörség dolga.Remélem nem fogja megint egy ország térdre esve bizonyitgatni,hogy véletlen felindulásbol eredö sajnálatos esetecskéröl van szo,nem arrol fog szollni ismét a védelem,hogy egy esendö,az elnyomottságbol kitörni nem tudo fiatal ember megbotlása az egész.Remélem nem lesz most végre szerep csere, a bünöst bünösként fogják kezelni és az áldozat,áldozat marad.
   …Kedves Kami,nem értem,hol vannak itt oldalak,akiknek igazat szeretnél adni?Itt van (volt)egy 25 éves lány,aki brutális halált halt,mert nem akarta elfogadni egy fiatal cigány szexuálisan motivált közeledését.
   (Igérem,megprobálom levetni született primitivségemet)
   Adott egy társadalom és mint tudjuk,annak megvan,mindig is megvolt a bünözö rétege…
   (“nincsen rózsa tövis nélkül”,énekli a magyar közhely)
   Itt csak az a baj,hogy lassan lesz egy bünözö társadalom elszort,a törvény keretein belül élni igyekvök foltjaival.
   (nincsen tövis rozs nélkül,énekli majd a cigány közhely)
   Kedves Kami,az nem etnikai vita ez félelem az etnikumtol.A kettö között annyi a különbség,hogy a vitában érvelek és érvelnek érveim ellen,amig a félelem az etnikumtol az,hogy az ország nagyon sok helyiségében fényes nappal sem érzem magam biztonságban bezárt kapun belül,a saját házamban.Tegnap egy tanár agyon verve a gyerekei szeme láttára,ma egy 25 éves nö,mert ugy gondolta,joga van döntenie,kivel mit,nem merünk a gyerekeinknek egy jobb cipöt-ruhát venni,mert megverik és elveszik töle és ha felelöségre vonjuk a tettest,akkor gyülölettel gyanusitanak az etnikum iránt….
   Kedves Kami,ez nem etnikai vita,ez az etnikum terrorja,mert tudják nekik mindent szabad.Megélnek élösködö modon a dolgozo polgárok adojábol és köszönet jeléül állando félelemben tartják a lakosságot.Természetesen van kivétel,csak ott a bibi,hogy ha velük szembe történik valami törvénytelenség,akkor rögtön támadás a cigányság ellen fajgyülölö magyar részröl jelszo alatt barikádokra rohannak a populizmust keresö politikusok segitségével,viszont ha ök csinálnak valamit,akkor rögtön elkezdödik a necsináljunkebböletnikaikérdést cimü cigány kesergö, mert ahogyan vannak rosz meg jo emberek,ugy vannak rosz meg jo cigányok is.Itt most nem(vagy megint nem) egy bünözö cigány származásárol van szo hanem arrol,hogy megint,ugye kedves Kami érted a különbséget,MEGINT egy cigány bünözött.Nem kivánom kedves Kami,hogy valamelyik családtagoddal,ismerösöddel vagy bárkivel szeretteid közül hasonlo történjen mert akkor nem hiszem megint azon fáradoznál,hogy az etnikai kérdést mellékvágányra igyekezz terelni.
   Mindezt a te nevedre válaszolva irtam kedves Kami mert te voltál az elsö a hozzászolok listáján de kérek mindenkit aki hasonloan gondolkozik ugyan ugy vegye neki cimzettnek a fentieket.
   Végezetül csak azt szeretném,ha megfigyelnétek p.lászlo cigány gyilkos hogyan tartja a középsö ujját manikürözött,ápolt kezein,magabiztos arccal,félelmet nem ismerö fejtartással,mintha azt jelezné vele,EZT NEKTEK MAGYAROK.
   Bándy Kata,nyugodj békében!
   Szeretném hinni,halálod nem fog ugyanugy feledésbe merülni mint a többi büntettek,szeretném hinni,nem fogja hamarosan egy ujabb hasonlo eset elhomályositani az ellened történteket,szeretném hinni,hogy csak felébred egyszer a békés polgárokra vigyázo törvény,szeretnék nyugodtan végig sétálni a magyar utcák bármelyikén akár sötétedés után is,szeretném,ha a kertemet nem dulnák fel fel vandálok és ha a kocsimat valahol véletlen 1 percre elfelejtem bezárni,ne kelljen bucsut mondja mindennek ami benne volt…….egyszoval szeretnék nyugodtan élni már.Ha igy lesz ezután akkor,Bándy Kata,távozásod ilyen brutális körülmények között nem volt hiába valo.
   Isten nyugosztaljon poraidban.

 4. felfogás szerint:

  igen megdöbbentő brutális cselekmény emberi ésszel fel foghatatlan hogy ilyen emberek is vannak igen is gondolkozni kellene a halál büntetés vissza állitássán mert a visszatartó erő megszűnt és igen is vannak olyan emberek akik meg érdemelik a cigány kérdés rendszerváltás óta van mert ellőtte igen is dolgoztak és minden embernek joga van élni csak az igazság szolgáltatásban kellene bizalommal lenni ami mai helyzetben nem lehetséges mert nagyon olyan sok ügy van ami úgyzárül hogy nem hisz az eber saját fülénnek igen is kell olyan visszatartó erő ami ezeket a gátástalan férgeket hidegre teszi

 5. kluppa szerint:

  A négydiplomás roma úrnak vagy hölgynek írnám: nem gondolom, hogy hiteles a gondolatmenete ilyen helyesírással! köszi

 6. HUSIKA szerint:

  TE TROGER!EGY HÓNAPON KERESZTÜL CSONKITANÁLAK,AMIG AZ UTOLSOKAT RUGNÁD ADIG KINOZNÁLAK!

 7. massopust szerint:

  A cigányok egy bűnöző élősködő emberek közé nem való faj.
  Szaporodnak mint a patkányok.
  Gyilkolnak, lopnak,csalnak, hazudnak.
  Nézzen körül mindenki,ahol cigányok élnek ott a fehérek számára elviselhetetlen életkörülmények keletkeznek rövid időn belül.
  Nincs annyi zár és lakat amivel meg lehet védeni a tulajdont.
  Segélyként elhordják a tisztességes emberek pénzét.
  Fehéreket gyilkolnak!
  Remélem most a rendőrökben megmozdult valami.

 8. Anita Rotze szerint:

  UNDORITÓ BÜDÖS emberek akik gond nélkül leszurnak és bedobnak a sarokba mert nincs agyuk , arra születtek h a földön dolgozzanak de már arra se képesek mert sz@rok vagytok CIGÁNYOK,UTÁLUNK TITEKET MENNYETEK MÁR EL A F…BA INNEN.

 9. Tammy szerint:

  Teljessen mindegy hogy ki kovette el a gyilkossagot sajnos az mar Katat nem fogja vissza hozni a cigany szidassal kapcsolatban meg annyit mondanak hogy nem kell mindenkit egyvalag ala tenni bunozok mindenhol vannak magyar cigany teljessen mindegy minden fajban vannak rosszak es jok en cigany vagyok de eletemben nem loptam nem hazudtam es 4 diplomam van es mind a negy foiskolarol van tiszta rendezett korulmenyekben nottem fel es edesapam halalra dolgozta magat meg a mai napig is anyukam ugy szinten pedig mind a ketten nagyon betegek.Vegulis ezzel azt akarom mondani nem minden cigany rossz szoval mielott neki allunk a fajgyulolethez gondoljuk vegig hogy ha forditva lenne a kocka akkor hogy esne az az illetonek koszonom hogy elolvastatok

  • TIMÓ66 szerint:

   SZIASZTOK!!!Nem értem miért mindig a romákat kell szidni,és bántani,hisz gádzsók között is van ilyen ember!!JÓ az biztos,hogy aki ilyen szörnyűséget meg mer tenni arra nincs mentség,de elfelejtettétek ami a BATTONYAI pulykatelepen történt a 17 éves lánnyal csak egy szerencsének köszönheti az életét!!Na arról az emberről miért nem olvastam csúnyákat,őt miért nem illették meg trágár szavakkal mert ő GÁDZSÓ azért??Pedig amit ő is tett az is bűn!!! vagy talán tévedek?Ő is megölt egy 4vagy5 gyerekes anyúkát!!!Na ő neki hová kéne eltakarodjon!!!Mert azt már olvastam az itteni hozzászolásokból,hogy a romák húzzanak a fa..ba!!Na de akkor amelyik gádzsó ilyet tesz,az hova takarodjon!!!Tudjátok nem értem ha egy magyart öl meg egy roma mindenki orrba,szájba ,szidja a romákat,és ha egy magyar veszi el a romának az életét, akkor is azt mondják megérdemelte a büdös cigány!!Na és ilyenkor mi van,ilyenkor nem egy emberi életről van szó!!Na erről ennyit!!

 10. Névtelen szerint:

  ja nagyon igaza van mindenkinek
  nagyon sajnálom a renőröket meg bándy katát is
  nem kellet volna a szemétládának ilyen
  utólsó hitvány mocskos dolgot tennie
  őszinte részvétem kata halála miatt
  nem sokat laktam ott de anyukámnak
  jó barátnője volt
  nagyon kedves vot hozzám és a tesómhoz is
  nagyon szeretjük és nagyonhiányzik nekünk
  kikéne nyírni azt a mocskot
  szeretünk téged kata

 11. valaki szerint:

  A cigányok többségében élősködő nép! Megtanulták hogy éljenek létminimum alatt és hogy élősködjenek a magyarokon! Külföldön fel lehet számolni a cigánytelepeket, ki lehet takarítani őket. Itthon miért nem? Még segélyt adunk nekik?! Ezek inkább putrikban élnek csöveznek kukáznak csak hogy ne kelljen dolgozni! Jöhetnek azzal h nem mindenki ilyen valóban van kb 5% amelyik normális. Inkábbb hulljon az az 5% is de 95 % szemét oda lesz ha kitakarítjuk őket!

  • Tamás szerint:

   Kedves olvasók!
   Nagyon érdekesnek találom azt a tényt, hogy amikor fehér ember követ el gyilkosságot, abban az esetben- az esetek nagy százalékában- méllyen hallgatnak az emberek.
   Természetesen bárki legyen is , ha bűncselekményt követ el megérdemli a méltó büntetését.
   Minden bűntett elitélendő , de csak is az a személy, vagy személyek akik elkövetik a bűncselekményt.
   A magyar magyarok közzött is vannak nagyon lelkiismeretes és kedves emberek, akik tudják, hogy nem lehet általánosítani.
   Hitler bűnéért vajon az összes német ember feleljen?
   Vagy a közeli Győri gyilkosságért az összes magyar magyar feleljen?
   Aki bűnös az bűhődjön , kapja meg a méltó bűntetését.
   Aki miliókat sikkaszt az is, és az az ember is aki egy kis fát lop, vagy tyúkot , almát stb. megérdemli hogy bűntetést kapjon.
   Ne a bőrszín alapját itéljenek meg valakit.
   Sajnos az iskolázatlan, primitív emberekért a társadalom is felelősségre vonható, mert kitermelte , vagy hagyta, hogy így legyen.
   Természetesen nem csak a barnabőrű emberek között van iskolázatlan és primitív. Bár el kell ismerni, hogy közöttük van a legtöbb.
   Nagyon fájó, hogy egy lánynak így kell meghalnia! Reméljük megtette a tőle telhetőt mivel pszichológus volt , felismerte hogy egy szellemileg beteg emberrel van dolga. Egy biztos sajnos visszahozni már nem lehet.
   Mikor lesz vége a sok gonoszságnak???

 12. vici szerint:

  Osztom az elöttem felszólalók véleményét a cigány kérdésről.Ezek nem emberek.Nem is tudom miért élnek közöttünk.Szaporítani kéne őket golyószóróval.Ezt már a háború idején meg kellett volna tenni.Csak a baj van velük.Nekem is volt már személyesen is problémám velük.Undorító egy népség.Ki kéne toloncolni őket Indiába onnan származnak.A Magyar embereknek elegük van belőlük. Közutálatnak örvendenek.

 13. Trópusipálma szerint:

  NAGyobb büntetés lesz számára a börtönben,amit a társaitól kell majd elviselni.Ne legyen egy nyugodt napja.Állatnak sem lehet nevezni az ilyen szemetet,mert az állatokra dehonesztáló lenne,kikérnék maguknak…………….

 14. kaktusz szerint:

  Kedves Erika! Hogyha hasonló szörnyűség történne Veled vagy kedves Hölgyismerősöddel avagy Hozzátartozóddal,netán Leszármazóddal, megnézném,hogy állna a Szád és lenne-e ekkora jogkövető öntudat Benned?

 15. moson szerint:

  Ezt az állatot,és a hozzá hasonlókat,pl. a soproni kölyköket(akik a lőtéren gyilkoltak) ,csillagban ülő,de lassan szabaduló gyilkost,a pedofilokat,(akkor is ha reverenda védi őket)Fajtától,színtől függetlenül nyilvánosan,végezzék ki! Igen kell a halál büntetés,de ez egy két élű fegyver,mellyel élni kell,de visszaélni nem lehet! Az ilyeneket nyilvánosan kövezzék meg!

 16. shaggy szerint:

  még jó,hogy Magyarországon nem létezik cigány bűnözés! irtsátok ki őket különben ők irtják ki a magyar nemzetet!

 17. Mercyy szerint:

  Ti cigányok csak ne szidjátok a magyarokat mert 100szor különbek vagyunk.Meg bezeg jó nektek az országunk ,h meghuzzatok magtokat!!Nem,h kusban maradnátok örülnétek neki,h még a magyarok nem írtotak ki titeket.Csodalkoztok azon,h minden magyar ember meg nem csak magyar bárki aki ismeri a cigány nevet minden szemétnek elhord titeket pont ezért mert ilyeneket csináltok .Ti egyszerüen nem tudtok semmit elintézni civilizált emberi módra.Szóval csak maradjatok kusba és gondolkodjatok el azon amit müveltek és utána szidjátok a nem hozzátok tartozó nemzetiségét .

  • Névtelen szerint:

   mi is cigányok vagyunk de nem gyilkolunk mi is együtt érzünk a családjával szerintünk több virágot vittünk mint gondolnád és ne vegyetek mindenkit egy kalap alá.

   • Mercyy szerint:

    Akinek nem inge az nem veszi magára már ne is haragudj:D

    • Tammy szerint:

     magyarazd el hogy hogy ne vegyuk magunkra akar hova nezek mindenhol ez van nem is azzal foglalkoztok hogy szerencsetlen kata csaladja hanem mindjart ciganyoztok mar neharagudj de ez magyarorszag mindenki mindenkit szid ahelyett sajat magaval foglalkozna ezek az emberek akik igy szidjak a ciganyokat mondjatok mar el nekem hogy milyen lakasod van neked hol dolgozol hogy ennyire felvagsz
     eskuszom a hulyeseg fajna visitana mindenki

     • Névtelen szerint:

      Teny,hogy a bortonlakok 80% roma..Egy ertelmes otlet volt,amikor egy polgarmester kitalalta, hogy nem ad segelyt azoknak akik nem viszik iskolaba a gyereket( falun belul, gyalog tevedes ne essek) ugyanis inkabb lopni kuldtek oket.
      Erre rohadt nagy lett a felhaborodas.
      PEDIG EZ LENNE A MEGOLDAS. Valahonnan tanulja a kolyok a sok szart,eroszakot stb…

 18. vörös szerint:

  Megtaláltam! Idézem: Egy 2007-es felmérés szerint a büntetésvégrehajtási intézetekben a fogvatartottakkal foglalkozók átlagosan 54%-ra becsülték a cigány származásúak arányát.
  /wikipédia/
  És akkor még azt merik állítani hogy nincs cigány bűnözés?!?!

 19. vörös szerint:

  Még zárójelben szeretném megemlíteni, hogy 138%-os a börtönök telítettsége! Csak kíváncsiságból, írja már meg valaki – ha talál ilyen infót – hogy ebből hány százaléka cigány? /csak Erika kedvéért és hogy miért vannak előítéleteink/

 20. vörös szerint:

  Hány év lesz a büntetés? ? ?
  “Míg a “sima” nemi erőszak 2-8 évvel, a 12 éven aluliakkal közösülő vagy fajtalankodó személy tette 5-10, illetve 5-15 évvel büntetendő, attól függően, hogy a gyermek az elkövető gondozása alatt állt-e. A 12. évét betöltött, de 14-nél fiatalabb gyermek sérelmére megrontást lehet elkövetni (itt nincs erőszak)….Egy 14. évét betöltött kislányt a nevelőapja arra kényszerített, hogy az iskolában kapott kettesért szopnia, egyesért közösülnie kellett vele – az elkövető felfüggesztettel úszta meg….”

 21. vörös szerint:

  “A szexuális erőszak 98% büntetlen marad. EU-ban a lakosság 10-20 %-a szenvedett el szexuális bántalmazást gyermekkorban, vagyis minden 3. nő, és minden 10. férfi. Kamasz lányok 1/3-a első szexuális élménye erőszakhoz volt köthető. Az erőszakos tendencia nő. “

 22. retekirtó szerint:

  Péntek László

  egy utolsó, előemberi szinten mozgó retek!

 23. pöszike szerint:

  Te szarházi k… a gondolkodásod a fajtád jellemére vall hogy ellesz ítélve azzal szerencsétlen lányt már visszahozni nem lehet és amit átélt a szemét cigány miatt azt a szörnyű helyzetet mért nem a ti fajtátokkal tette nem beszélve a családjáról egy életen át hordozzák fájdalmukat egy mocskos éhen kórász piszkos cigány miatt.
  Nagyon remélem hogy hozzá méltó büntetést kap szerintem az életese lenne elég a bűnhődésre hiszen egy tudatlan mocskos alakkal össze nem hasonlítható életét vette el aki tanult dolgozott és még nagyon sokáig szeretet volna élni gyereket nevelni és mindezeket egy szem pillantás alatt elvette tőle egy senkiházi.
  Nagyon remélem hogy felül mulya a büntetést az amit a cellában kap és még egyszer nem jön az élő emberek közé.
  A hatóság jó lesz ha figyelembe veszi a közvélemény felháborodását.
  ŐSZINTE RÉSZVÉTEM A CSALÁDNAK HOZZÁTARTOZÓKNAK BARÁTOKNAK KOLLÉGÁKNAK ISMERETLENÜL HASONLÓ HELYZETŰ ÉDESANYA.

  • katica szerint:

   100%-ig osztom a véleményt!!!Büdös ,retkes ,kulturálatlan ,népség!!Undorító!!!!Rájuk nézek és hányni tudnék!!!

 24. Hencsy szerint:

  Erikának üzenném, hogy ha kicsit gondolkodna azzal a csöpp kis fekete agyával, akkor rádöbbenne, hogy a büdös magyarok is a faji megkülönböztetés jele! …

 25. Nesztek! szerint:

  kurucinfon fent van cenzúrázatlanul a mocskos cigánybűnöző.

  • Névtelen szerint:

   Lehet,hogy amit most írok azzal sokan nem értenek egyet!Nem vagyok a halálbüntetés híve!Hogy miért?..Úgy gondolom,hogy a tényleges életfogytiglan sokkal nagyobb büntetés,mint a kötél!Egy ilyen utolsó tetvet napi szinten megfognak alázni és félholtra verik az igazi nehézfiúk!Amíg élni fog,mindennap könyörögni fog,hogy “vissza a halálbüntetést”!Szembesülni fog a pokol minden bugyrával!Aztán egy szép napon teljessen megőrül és hazavágja magát!

 26. Névtelen szerint:

  Mindenképp vissza kellene állítani a halálbüntetést.Aki ilyet tesz,még emberszámba sem vehető.Erre nem lehet mást mondani.Ezt kell megélnie egy szülőnek,aki felnevel egy gyönyörű gyermeket?Elkeserítő világban élünk,mi jöhet még?

 27. Rocco szerint:

  Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen tündéri ártatlanság áldozat kellett ahhoz hogy ismét rádöbbenjen az ország, ezek mind egy primitív férgek. Se lelkük se szívük,se tudatuk, ölnek ha kell a pénz, egy óráért, vagy telefonért. Az ilyen állatot be kell zárni egy nőstény tigrishez a ketrecbe, ott legyen kangörcse. Remélem mind az ilyen hasonló, meg kapja méltó büntetését, mert ha ezt a férget nem csinálják ki, jobban fel bátorodnak a fajtársai, és lesz még áldozat. Sajnos nem volt ez az első.

  • Rocco szerint:

   Büntesse meg a nép. Be rakni Pécs főterén egy ketrecbe, és pár napot ott hagyni, persze adni kellene neki enni, meg inni……… is.

  • Sam szerint:

   Mocskos féreg, mért nem láthatjuk az egész arcát ? Joga van hozzá ?
   Jaaaaaaaaaaaaaaj te rohadék de tudlak utálni , ki kellene csinálni de nagyon otrombán.

 28. Gigi szerint:

  Ez a mocskos állat nemcsak megerőszakolta hanem meg is ölte nem akarom köríteni történjen vele is ugyan ez HÁT NEM???

 29. Cigány30 szerint:

  Cigány vagy nem cigány, Hála Istennek hogy megcsípték!Nem érzem hogy szégyenkeznem kéne miatta, mert neki is sötét a bőre. Én is elvennem az életét, úgy, ahogy ő is elvette másét! Hölgyeim s Uraim! Ne csináljunk belőle etnikai ügyet! Aki erre éhes, akkor tegye el magát a spájzba!

  Szélsőségesek! Ne használjátok ki szegény nő halálát! Aki ezt teszi az egy szarházi! Talán nem is az áldozatot sajnálják, hanem megint maguknak akarnak ezáltal igazat adni! Undorító!!

  • mjom szerint:

   egy fecske nem csinál nyarat. a kertben is ki kell szedni a gyomot kultúrnövények közül, a társadalomban is.

  • valaki szerint:

   Élősködők vagytok ez az igazság! Inkább éltek nyomorban és szegénységben minthogy dolgozzatok! Putris cigók vagytok! Cseszheti az az egy százalék amelyik nem az, őket is megbélyegzik és nem mi hanem az a 99% putris tesód!!!

 30. Alina szerint:

  Nem szép amit tett??? Egy egész országot rendített meg a történet! Egy fiatal, csinos,szép, okos lány élete így érjen véget???Mocskos ösztönöktől vezérelve?? Nem ember volt aki tette, hanem állat!A szátok nagy, sorba tudtok állni a lóvéért, kikéritek magatoknak a jogaitokat,aztán ennyi, amire nagyjából képesek vagytok!Vagy ha többre, bizonyítsatok, DE NE ÍGY!!!

 31. hó-óóó szerint:

  A halál büntetést kellene visszaállítani !

 32. atta szerint:

  Lessz ez még rosszabb is szerintem a börtönt nem kell neki túl élnie! Mert bent ezeket utálják!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!El kell gondolkodni a jobbbik javaslatán kell a halál büntetés!Mindenkinek van joga élni 1 ember nem dönthet!Dögölj meg!!!!!!!!!!!!

 33. hó-óóó szerint:

  A halálbüntetést kellene visszaállítani!!!

 34. Büdös Magyar szerint:

  Hát akkor had kezdjem el.
  Helyesírási hibák:
  - lessz
  - itélve
  - itélkezzetek
  - jo
  A büdös magyar legalább tud helyesen írni!

 35. Névtelen szerint:

  Fogd be a pofádat te cigány ku…!!!!!!!!!!

 36. edóka szerint:

  Aljas,mocskos,szemét tetű!!!Hogy mer egyáltalán ránézni egy gyönyörű magyar lányra!!!
  A rendőröknek agyon kellett volna verni “véletlenül”menekülés közben!
  Rosszul vagyok,ha csak ránézek!

 37. GÉZA szerint:

  MÁR MEGINT EGY BÜDÖS CIGÁNY A TETTES MIN OLASZLISZKÁN HALÁL NEKI .

 38. pista szerint:

  Nem vagyok embergyűlölő, de az ilyen dolgoknál elkap az ideg.A cigányok bármit megtehetnek?

 39. pista szerint:

  Remélem hogy kicsipkézik a pofáját ennek a büdös mocskos cigánynak a sitten.

 40. okoskodóka szerint:

  minek ölt a cigány, ha van nője, meg gyereke. szex miatt nem. pénz miatt ? elveszi a retiküljét és elfut vele nem ? rendőr pszichologus stb. talán túl sokat tudott. kocsival vitték a gödörbe. a pasinak kocsija is volt. bosszu. megalázás, gyülölet. leütötte, fejbe verte,megfojtotta, levetköztette, hogy a gyanut elterelje.inteligens, gonosz pasira vall, aki félt valamitől. nem hétköznapi bünözö, inkább himsoviniszta, a mai maszkulin világ terméke.

 41. mocus13 szerint:

  KI lehetne más a tettes?

 42. pista szerint:

  Remélem hogy kicsipkézik a pofáját ennek a büdös mocskos cigánynak a sitten.Rohadjon le a fa..a.

 43. szivecske szerint:

  rosszabbak, mint az élősködő kullancsok. Nem lehet őket szocializálni. Fúj!!!

 44. kawasaki zxr szerint:

  MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGÚ FIATALEMBER………….PISZKOS KOSZMÓ CIGÁNY!!!!!!REMÉLEM HALÁLRA VERIK A BÖRTÖNBE!!!!!

 45. titi szerint:

  bekellenevagdalni a micsodáját és besózni!

 46. Anita Rotze szerint:

  Undoritó b*d*s cigányok…….

 47. pistike szerint:

  Miért nem vagyok meglepve, hogy ezt a bűncselekményt is egy rézbőrű követte el. Mennyivel nyugalmasabb lenne itt élni nélkülük…

  • erika szerint:

   a magyarok se különbek hallottam én már róluk is egy smást!nem szép amit tett de majd el lessz itélve érte.és meg kapja méltó büntetését!!!ti nem vagytok bírok hogy itélkezzetek!a faji megkülönböztetést már büntetik jo ha tudjátok büdös magyarok

   • valaki szerint:

    Hulljanak a cigányok!Mocskos szemét!Remélem a börtönben megerőszakolják és megverik,ahogy ő tette szerencsétlen lánnyal!

    • Tammy szerint:

     a kommentaciodbol is latszik mennyire buta vagy nagyon sajnalom hogy igy gondolkodsz es mindenkit egyvalag ala raksz mert ez az egy ember elkovetett egy nagyon gonosz dolgot

   • Csabi szerint:

    A megkülönböztetést büntetik!E mögé tudtok bújni!!!Büdös magyarok?Van országod retkes cigány ku… erika?Nem szép amit tett?kár hogy nem neked esett az a moslék cigány és bas… téged halálra?akkor más lenne a vélemény mi tesó?A méltó büntetés az lenne ha hosszú éveken keresztül folyamatosan kínozva lenne.És ha itt lennél elöttem nyakon vágnálak ezért az írásodért te hontalan genny.

    • kakadu szerint:

     heheh ez jó volt!
     halálbüntetést azt sapka, nem is kéne visszaállítani, az országnak alkalmazni kéne “tisztogató” embereket akik szépen elrendeznék az ilyen mocsoládé tróger patkányokat ismeretlenül és csendben!
     remélem ezekkel kerülsz egy cellába kancsó..ezeknek ints be tróger…

     • Robi szerint:

      Én magyar vagyok
      vagyis magyar? nincs már senkibe se magyar vér…vagy osztrák vagy horvát vagy szlovák vagy román vagy szerb vagy ukrán vagy cigány nincs itt már olyan hogy magyar…engem nem érdekel hogy milyen faji megkülönböztetése van egy gyilkosnak a gyilkos az gyilkos emberszámba se tudom venni az olyanokat be kellene tenni egy szobába hadd végezzenek egymással.Nekem van cigány barátom aki tanul, nagyon okos szépen zongorázik és akkor rádöbbenek hogy a nevelés a fontos, ha normális felnevelnek egy gyereket nem fog lopni se gyilkolni..meg vannak normális cigányok is én csak úgy hivom őket hogy romák akik becsületesen dolgoznak és felnevelik a gyereküket ők megérdemlik hogy romának nevezzem őket.

   • Szív szerint:

    Erika!Csatlakozom az előttem szólókhoz.Faji előítélet ide vagy oda,egy dolgot tegyél meg légy oly kedves!Írd be a google-be,hogy magyarországi börtönök a képekre leszűkítve a keresést és nézd meg,hogy 99%-ban kik ülnek rács mögött!Én nem állítom,hogy a magyarok között nincs bűnöző,elmebeteg és rossz ember,de valamiért a roma származású emberek nagyon nagy százaléka képtelen a kulturált emberi magatartásra.Nekem is van roma ismerősöm,de ez csak azért lehetséges,mert benne van tisztesség.Száz szónak is egy a vége….sajnos a Romák nem bírnak a vérükkel!!!!!!!!!!

    • Anna szerint:

     Ami történt,mélyen elszomorító,napok óta a hatása alatt vagyok.Nekem is pont huszonöt éves az egyik lányom,el sem tudom képzelni,hogy mit élhetnek át a szülők.A tehetetlen düh és fájdalom,örökre beköltözött az életükbe,s ezen semmi és senki nem tud segíteni,még az sem lesz igazán vigasz, ha a tettes megbűnhődik.Állati ösztöneit ez az ember,később is ki fogja élni,óvni kell a társadalmat az ehhez hasonló,primitív ösztönlényektől,és egész fajtájuktól.

   • Hun szerint:

    B+ erika! a büdös magyarozás is megkülönböztetésnek minősül te tudatlan!

   • gerzson66 szerint:

    Kedves Erika! Először is, ha jól sejtem, te is itt élsz ezen a “büdös Magyarországon”, ha ilyen rossz a véleményed, akkor miért?
    Egy ember brutálisan megölt egy fiatal nőt, aki ilyet tesz, annak nem normális a viselkedése, ezt a társadalom, a vallás, mindenki elitéi. Ha, a Te családodban fordult volna elő, most mit írnál….
    Talán vedd a fáradságot és olvasd el a történelemnek erre vonatkozó részét, vagy isten ments, a BIBLIÁT, lenne mit tanulnod mindkettőből.Én, a magam részéről részvétem fejezem ki a családnak, és mélyen elítélem azt az embert, aki ilyet tesz, teljesen mindegy, hogy milyen vallási, politikai és nemi identitása van! Ja, és részvétem a gyilkos családjának is, hiszen egy szülő nem azt gondolja, hogy a gyereke gyilkos lesz, hanem mindent megszeretne adni a gyerekének a legjobb tudása szerint.
    Nincs jogod ezt az országot büdösnek nevezni, vagy ha így érzel, akkor hagyd el, szabadok a határok.

   • Hazánkfia szerint:

    Na idefigyelj te kis tetves büdös cigányk..a! A Magyar szót ne próbáld mégegyszer a szádra venni mert kitépem a nyelved! A büdös szó egyik jelentése pedig “cigány”! A méltó büntetése pedig az lenne ennek a primitív cigánynak, ha én tölthetnék el vele egy egész hetet mert akkor ugyanis a halálbüntetés egy egész más jelentést kapna!! Ne is erölködj megérteni ezeket a sorokat mert primitív vagy, de remélem egy meddö primitív!!!

Írj hozzászólást »
Ezt olvasta már?
alvilág

A hatóságok összefüggést gyanítanak az évszázad legnagyobb rendőrkorrupciós botránya és az Aranykéz utcai robbantás között, ugyanis Vizoviczki László vallomása alapján ...