2012. július 17. 18:07.

Részletes beismerő vallomást tett július 17-én Bándy Kata meggyilkolásával gyanúsított P. László. A férfi tagadja a nemi erőszakot és azt állítja, hogy nem voltak tettestársai.

Csaknem 6 órán keresztül tartott a 26 éves P. László második kihallgatása kedden. A férfi részletes beismerő vallomást tett. A gyanúsított ügyvédje, Sólymos Sára azt mondta, védence azt vallotta: egyedül követte el a gyilkosságot és szexuális indíttatásból támadt Katára. A lány ellenállt, le akarta beszélni támadóját a bűntényről és menekülni próbált előle, ezért László megfojtotta, de elmondása szerint nem erőszakolta meg.

A bama.hu információi szerint a gyanúsított a bűncselekmény napján két liter bort ivott és drogozott, majd céltalanul kóborolt az utcán, amikor meglátta Bándy Katát. A 26 éves férfi magyarázatot nem tudott adni a tettére, azt állította, hogy rettenetesen megbánta amit csinált – számolt be róla a Hír Televízió.

P. László

P. László

Sajtóhírek szerint egy piros autóba tuszkolhatták be Katát, egyes információk szerint az elrablásának tanúja is van, de a rendőrség mély hallgatásba burkolódzott, nem árul el semmilyen részletet az ügyről.

Úgy tudni, hogy a többszörösen börtönviselt P. Lászlónak a gyilkosság napján is sitten kellett volna lennie. Három hónapja szabadult előzetes letartóztatásból, ahova lopás miatt került. Fiatal kora ellenére már 5 évet börtönben töltött.

Bándy Kata gyilkosának előzetes letartóztatásba helyezéséről szerdán fognak dönteni.

P. Lászlót a kommandósok július 15-én, vasárnap hajnalban kapták el, amint menekülni próbált az országból. A férfi elfogásakor megsérült, úgy tudni orrcsonttörést szenvedett.

Mint megírtuk, Bándy Kata 25 éves rendőrségi pszichológus július 8-án, vasárnap hajnalban egyedül ment haza egy buliból, de lakásába soha nem érkezett meg. A holttestét július 11-én találták meg egy bokros területen, nem messze az otthonától.

A következő híreink is érdekelhetik:
P. László

Megvan Bándy Kata gyilkosa

2012. július 16. 14:20.

Hozzászólás írása:

 1. hajni szerint:

  szerintemis mások helyet viszi el a balhét.

 2. Szasza szerint:

  Ki kéne húzni a belét és azzal megfojtani! Az ilyeneknek follyon a vére!!! Az eu meg dugja fel magának az alapjogi kartája ide vonatkozó részét!!!!

 3. lala szerint:

  GYILKOS,,,,GYILKOS ,,, EZ A SZÓ MINDENNÉL TÖBBET BESZÉL !!!!MAJD A RABOK ELINTÉZIK !!!!!! REMÉLEM !!! TETŰ !!!

 4. Rozsa szerint:

  Szerintem mások helyet viszi el a gyílkoságot.

 5. moson szerint:

  Ítéljék el a romani kris (cigány törvény alapján)!

Írj hozzászólást »
Ezt olvasta már?
sztrájk

Botránnyal kezdődött az IMF-tárgyalás első napja. A megszorítások ellen tüntetők egy irodaházhoz láncolták magukat, a rendőrök vetettek véget a sztrájknak. ...