2013. január 14. 13:18.

Nagy árat fizethet Erdei Zsolt tönkrement házasságáért és rosszul sikerült vállalkozásáért. Könnyen lehet, hogy meg kell válnia álmai otthonától – írja a Bors.

Madár magánélete és üzleti vállalkozása is romokban hever. A bokszoló 6 éve költözött feleségével és fiával fóti luxusvillájukba. Ekkor még Erdei tengerentúli karrierről és újabb gyermekáldásról álmodozott. Ám a sors felülírta az ábrándokat: Amerikában nem sikerült befutnia, a családi élete pedig zátonyra futott.

A profi világbajnok válni készül feleségétől, Arabellától. A Bors információja szerint a pár kapcsolata nem csak az elhidegülés miatt ment tönkre, hanem azért is, mert az állandó lelki gondokkal küszködő asszony vásárlásba fojtotta a bánatát, ám a család nem áll túl rózsásan anyagilag. Zsolt több mint másfél éve nem bokszol, és rosszul sült el üzleti vállalkozása (ásványvíz, tészta, energiaital stb.) is. És ha ez még nem elég: a pár kacsalábon forgó luxusvillája havi 1.000.000 forintot emészt fel.

Erdei háza

Erdei Zsolt már árulja luxusházát

A lap értesülései szerint a válás után a fóti ingatlan a bokszolóé marad, ám anyagi gondjai miatt aligha tudja egyedül fenntartani. Pletykák szerint már most is eladó a ház, amely után a helyi ingatlanosok nagy érdeklődést mutatnak. Fót legszebb panorámájú részén álló, 4.000 négyzetméteres telken elterülő, kétgarázsos, háromszintes, mediterrán stílusú épület értékét 200 millió forintra becsülik

A következő híreink is érdekelhetik:
Erdei Zsolt

Erdei Zsolt visszavonul?

2012. október 2. 17:23.
Erdei Zsolt nem vonul vissza

Erdei Zsolt nem vonul vissza

2011. december 5. 15:31.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Bálint Antónia

Földesi-Szabó László gyanúja szerint exe, Bálint Antónia iszik és rendszeresen felpofozza közös kislányukat – írja a Blikk.Igazságügyi pszichológus szakértő vizsgálta ...