2018. január 23. 13:00.

Elsőre talán azt hinnénk, hogy a háziállat patikákban csak azokat a készítményeket árulják, melyek kimondottan állatok számára lett kifejlesztve. Emellett azonban számos fontos és hasznos szolgáltatás igénybe vehetünk náluk.

Ha állatorvosi központba látogatunk el (kutyáknak, macskáknak), akkor egy helyen találhatjuk meg az állatorvosi rendelőt, illetve az állatpatikát is. Így teljes körű szaktanácsadást és az ambuláns betegek ellátását is igénybe tudjuk venni.

Itt a szakemberek tanácsokkal, javaslatokkal látnak el bennünket és feltehetjük nekik kérdéseinket is kis kedvencünkkel kapcsolatban. Egész évben igénybe vehetjük náluk a különböző védőoltások és a veszettség elleni védőoltások beadását is. Az itt dolgozó állatorvosok arra törekednek, hogy a gazdit minél több hasznos információval ellássa. Kedvence kiegyensúlyozott, harmonikus, boldog és egészséges életet tudjon élni.

Szaktanácsadás, melyen minden kérdésünkre választ kapunk!

A háziállat patikák szolgáltatásai

A háziállat patikák szolgáltatásai

Ha bármilyen kiegészítőt, például nyakörvet, vagy hámot, akár kutyaruhát szeretnénk vásárolni, az a legjobb, ha kutyusunkat is elvisszük magunkkal, hiszen így pontosan azt a méretet tudjuk kiválasztani, mely a számára megfelelő. Az állatpatikákban kaphatóak azok a speciális tápok is, amelyek nem tartalmaznak allergén anyagokat, ezek egy sima kisboltban biztosan nem vásárolhatóak meg. Az állatpatikákban folyamatosan igénybe vehetünk egy állatorvosi szaktanácsadást, melyben elmondhatjuk azokat a tüneteket, melyeket észlelünk kis kedvencünkön.

A szakemberek pedig olyan gyógyszereket, krémeket tudnak ajánlani, mely biztosan megoldja a problémát. Ha bármilyen élősködőt veszünk észre állatunk bőrén, vagy szőrén, mindenképpen az a jó, ha kikérjük az állatpatikában dolgozó szakemberek véleményét, akik ezután bemutatják a megfelelő készítményt, amely biztosan el fogja pusztítani ezeket az élősködőket.

A készítmények használatáról különböző tanácsokat és tippeket is kaphatunk. Különösen fontos hogy kedvencünk is megkapja azokat az ásványi anyagokat és vitaminokat melyekre szüksége van. Ezeket sok esetben nem kapja meg a tápokból, eledelekből. Ilyenkor érdemes ezeket különböző táplálék kiegészítőkkel pótolni. Vitaminokkal azonban sosem szabad úgy etetni az állatunkat, hogy arról egy szakembert nem kérdezünk ki. Az állatpatikákban vásárolhatunk vényköteles gyógyászati készítményeket és olyanokat is melyek akár vény nélkül is kaphatóak. Kínálatukban pedig megtalálhatók a világ legnevesebb állatgyógyszer-gyártó cégeinek termékei is.

A következő híreink is érdekelhetik:
energy-food-300x168

Nem elég energikus? Egye ezeket!

2013. április 6. 22:50.
Macskakiállítás a Lurdy Házban

Macskakiállítás a Lurdy Házban

2010. november 16. 16:11.

Hozzászólás írása:


Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 35 bytes) in /web/budapestkereso/helyitipp.hu/wp-includes/wp-db.php on line 1228