2012. április 21. 23:12.

A Csillag Születik első élő döntőjéből a Latin Carneval tánccsoport és a stand up-os Kővári Máté esett ki.

A Csillag Születik válogatóiból összesen 12 produkciót juttatott a döntőbe a zsűri. A versenyzőkre nagy kihívás vár, hiszen ezentúl nem csak az ítészeket, hanem a nézőket is meg kell nyerniük, ha folytatni akarják az RTL Klub tehetségkutatóját.

A Csillag Születik négy ítésze – Pokorny Lia, Hernádi Judit, Hajós András és Puzsér Róbert – minden adásban értékeli és pontozza a produkciókat, miközben a nézők is szavazhatnak kedvenceikre. Minden műsor végén a voksokat és a pontokat összefésülik, így kialakul a mindent eldöntő rangsor. Annak a két produkciónak kell távoznia a tehetségkutatóból, akik az összesített rangsor két utolsó helyen állnak.

A Latin Carneval kezdte a Csillag Születik 4 első döntőjét és pillanatok alatt ámulatba ejtette a közönséget az átöltözős-vetkőzős táncával. Puzsér Róbert „igény szerint kiolvasztható mirelit produkciónak” titulálta a show-t, és az ítészek is pontatlanságokat véltek felfedezni benne, így a maximálisan szerezhető 40 pontból 20-at ítéltek a Carnevalnak.

Molnár József és Vízi Imre Varga Viktor: Lehet zöld az ég című számát adta elő akusztikus hangszerelésben. Az ítészeknek tetszett a feldolgozás, bár Puzsér itt is kegyetlenül megmondta véleményét, miszerint a „legrosszabb zsebfilozofálás volt”. Összesen 25 pontot ért el a duó a produkciójával.

Szirota Jennifer nagy álma valóra vált, a Csillag Születik élő show-jában bizonyíthatta tehetségét. A fiatal énekesnő Whitney Houston: One moment in time című dalát énekelte, mely még a legkritikusabb ítész, Puzsér tetszését is elnyerte, így összesen 30 pontot zsebelt be Jennifer.

Az Immigrants saját, angol nyelvű szerzeményével lépett színpadra, amivel azonnal belopta magát Pokorny Lia és Hernádi Judit szívébe. A csapat 25 pontot ért el. Kővári Máté többször is beleszőtte Puzsért a stand up-os műsorába, amiért ráncolta is rendesen a szemöldökét a kritikus. Mindent összevetve nem aratott osztatlan sikert a komikus, és csupán 18 pontot szedett össze.

Babos Richárd és Dósa Krisztián, azaz a Prügyi duó Charli: Nézz az ég felé számát adta elő, melyben még a Malév szignálnak is volt helye. Puzsér természetesen most sem bírta megállni, hogy ne kritizálja a hallottakat, melyért majdnem hajba is kapott Hajós Andrással. A duó produkcióját 25 pontra értékelte a zsűri. Az In Diretta csakúgy, mint a válogatóra, most is saját szerzeménnyel érkezett. Puzsér kivételével az ítészek imádták a fiúkat, ami a ponton is meglátszott, ugyanis 28 pontot ért el a csapat.

Juhász Marci Akkor szép az erdő című népdalt dolgozta fel a Csillag Születik első élő döntőjébe, amiért 26 pontot kapott. A Quantum XXL show-ja után a közönség ovációjától alig tudott szóhoz jutni Puzsér, pedig kivételesen dicsérő szavak hagyták el a száját. Az este legmagasabb pontszámát a tánccsapat kapta: 33 pont volt a jutalmuk. Negyela Bernadett Katy Perry egyik slágerével érkezett, ami kicsit hamiskásra sikerült, ennek ellenére a zsűri imádta és 25 pontra értékelte.

Plazma ezúttal káromkodásmentes rappel készült. A szalonképes előadást 24 ponttal hálálta meg az ítészgárda. Mészáros János Elek Erkel Ferenc Bánk bán operájának egyik legszebb részét énekelte, melyért vastaps és 30 pont lett a jutalma.

Miután mind a 12 tehetség színpadra lépett, összeállt a zsűri rangsora. A szigorú pontozások apján a Latin Carneval és Kővári Máté került a kiesés szélére. Persze nem csak az ítészek véleménye, hanem a nézői voksok is számítottak. A közönség szavazataival megerősítette az ítészek döntését, ugyanis az összesített eredmények alapján a Latin Carnevalnak és Kővári Máténak ért véget a Csillag Születik.

Kővari Máté

Kővári Máté

A következő híreink is érdekelhetik:
Plazma

Plazma kiesett – Csillag Születik

2012. május 19. 23:05.
Csillag Születik

Indul a Csillag Születik döntő

2012. április 14. 22:34.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Nagy Adri

Nagy Adrinak véget ért a Megasztár, mivel a zsűri, a közönség és a hetes is a lány produkcióját vélte a ...