2011. július 13. 14:08.

baleset_babolna Meghalt szerda reggel a Bábolna mellett, múlt szombat éjjel baleset következtében súlyos agysérülést szenvedett belga kisfiú – közölte a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos-igazgatója, Oláh Attila. Hétfőn úgy nyilatkoztak a szakemberek, hogy a kisfiú állapota  feltehetően visszafordíthatatlan.

A kisfiú három éves húgát is a győri kórházban ápolják, akin további műtéteket kell végrehajtani, de valószínűleg napokon belül felébresztik az altatásból és leveszik a lélegeztető gépről is. A kislány felkar-, lép- és mellkasi sérüléseket, valamint sorozatos bordatörést szenvedett.

A család szombat éjjel az M1-es autópálya 88-as kilométerszelvényénél, Bábolna közelében szenvedett autóbalesetet. A belga rendszámú gépkocsi Budapest felé haladt, amikor – eddig ismeretlen okokból – átszakította a szalagkorlátot és a szembe jövő kamionnak csapódott. Az autó sofőrje, egy 28 éves nő és a mellette ülő 71 éves asszony azonnal meghalt. A hátsó ülésen utazó férfi és három gyermek súlyosan megsérült. Az autó utasai mind belga állampolgárok.

A balesetben megsérült harmadik gyermeket a budapesti Heim Pál Gyermekkórház intenzív osztályán ápolják, akinek állapota stabil. A 33 éves belga férfi a tatabányai Szent Borbála Kórházban fekszik életveszélyes állapotban, akit hasi sérülésekkel megműtöttek, de jelenleg is az intenzíven van.

A következő híreink is érdekelhetik:
Halálos baleset a Váci úton

Halálos baleset a Váci úton

2011. május 25. 16:20.
Öngyilkos lett egy 11 éves kisfiú

Öngyilkos lett egy 11 éves kisfiú

2011. május 5. 9:10.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=1855 w=320 h=80 float=left]Kisfiú, kutya vagy maci legyen a gyermekbarát televíziós műsorok védjegye? – kérdezi a tévénézőket a Nemzeti ...