2013. március 7. 14:57.

A 61 éves Bonnie Tyler képviseli Nagy-Britanniát a 2013-as Eurovíziós Dalfesztiválon – jelentette be a BBC.

A britek hatalmas meglepetést okoztak azzal, hogy Bonnie Tylert küldik az Eurovízióra. Sokan tippeltek például Kimberley Walsh-ra, a Girls Aloudra vagy a Pet Shops Boysra, a befutó végül a 61 éves díva lett – adta hírül a BBC.

Az énekesnő megtisztelőnek és örömtelinek nevezte, hogy az Egyesült Királyság színeiben léphet fel a svédországi versenyen, ahol a Believe In Me (magyarul Higgy bennem!) című számot fogja előadni.

Bonnie Tyler: Believe in Me – videó

Bonnie Tyler a 80-as években volt a poplisták állandó szereplője olyan nagy slágerekkel, mint a Total Eclipse of the Heart vagy a Holding Out For a Hero. A brit közszolgálati televízió 2012-ben is egy múltbéli sztárt, a 76 éves Engelbert Humperdincket küldte a dalversenyre.

Mint ismert, a magyar Dalt ByeAlex és a Kedvesem című nótája nyerte, megszerezve a jogot, hogy a svédországi Malmőben rendezett 58. Eurovíziós Dalfesztiválon képviselje hazánkat. Az énekes győzelme fél Magyarországot sokkolta.

A következő híreink is érdekelhetik:

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
4dx

Új típusú, 4D-s moziterem, a 4DX nyitja meg kapuit Budapesten, melynek köszönhetően igazi élmény lesz a mozizás – írja a ...