2012. augusztus 29. 8:41.

H. T. Mihály betegesen féltékeny volt feleségére, ezért bosszúból fejbe lőtte 10 éves kislányát.

Miután az abonyi férfi megölte a kis Kiarát, maga ellen fordította házilag összetákolt pisztolyát. Míg a gyermeknek esélye sem volt a túlélésre, a férfi megúszta az öngyilkossági kísérletet. A szolnoki kórházban ápolóként dolgozó feleség augusztus 27-én hajnalban, munka után talált rá vérben úszó férjére a fürdőszobában, de ekkor még nem sejtette, hogy milyen borzalmat rejt a gyerekszoba. Az anya először azt hitte, hogy kislánya alszik, ezért csendben próbálta megmenteni a férfi életét és csak később döbbent rá, hogy Kiara halott.

A házaspár komoly problémákkal küszködött, melynek korábban is voltak vészjósló jelei: a féltékeny férj régebben azzal fenyegette meg családját, hogy autóba ülteti őket és szándékosan a halálba száguld velük.

H. T. Mihály

Az abonyi férfi beleőrült abba, hogy felesége mást választott, ezért bosszúból fejbe lőtte 10 éves kislányát

Úgy tudni, a kegyetlen apa a kiérkező mentőknek elismerte tettét. H. T. Mihályt először a ceglédi kórházba szállították, majd a fővárosba, az Országos Balesetei Intézetbe vitték, ahol válságosra fordul az állapota. A koponyájában maradt golyót megpróbálták kioperálni az orvosok, de nem jártak sikerrel.

Az apát kihallgatták a rendőrök és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Szobáját a kórház intenzív osztálya előtt egyenruhások őrzik.

A következő híreink is érdekelhetik:
Fejbe rúgták Bajnai Gordont

Fejbe rúgták Bajnai Gordont

2011. augusztus 17. 10:18.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
pénz

Csakúgy, mint az iskolában, a T. Házban is nyári szünet van, ám a politikusok bérén nem látszódik a szabi, ugyanis ...