2010. július 8. 5:37.

a-kozbiztonsagert Idén is kiosztották a Rákosmente Közbiztonságáért Emlékérmet. Ebben az évben a kimagasló elismerésben ketten részesültek: Hajdú László tűzoltó főtörzszászlós és Molnár István rendőr törzsőrmester.Ezúton is gratulálunk nekik, és köszönjük munkájukat!

Az elismerő kitüntetést olyan katonáknak, rendőröknek, tűzoltóknak, polgárőröknek adományozzák, akik sokat tettek saját szakterületükön, kifejezetten vigyázva ezzel az egyes polgárok biztonságára, biztonságérzetére. Mindannyian örülünk, hogy vannak emberek, akiknek az életük része az, hogy másokra vigyázzanak. Persze Rákosmente önkormányzatától nem lenne okos döntés, ha csak ezen a területen értékelné a polgárokat.

Minden éven kiosztják „Rákosmente sportjáért végzett kimagasló tevékenységért és a Rákosmente díszpolgára Emlékérmet. Ezekre a kitüntetésekre mindenki nagyon büszke, aki megkapja, a többiek pedig irigyen figyelik a kitüntetettet. De ez egy tevékeny előéletet feltételez. Ha csak Molnár István rendőr törzsőrmesterre gondolunk, ő nem tudta az érmet átvenni, mivel a borsodi árvízkárok enyhítésén dolgozott.
Az ilyen emberek vitathatatlanul megérdemlik a kitüntetéseket!

/Forrás: www.rakosmente.hu/

A következő híreink is érdekelhetik:
Molnár Anikó

Molnár Anikó nagyon meghízott

2012. július 26. 12:40.
Molnár Piroska lett a Nemzet Színésze

Molnár Piroska lett a Nemzet Színésze

2011. április 28. 11:54.
Vádemelés Molnár Gyula ellen

Vádemelés Molnár Gyula ellen

2010. december 8. 11:28.
Itt a május, itt a majális

Itt a május, itt a majális

2010. május 1. 17:03.

Hozzászólás írása:

Comments are closed.

Ezt olvasta már?

[singlepic id=202 w=320 h=100 float=left]A rákosmenti Erdős Renée Ház legújabb kiállítása  július 3-30-ig tekinthető meg. A Pozsonyi Magyar Galéria kiállítása ...