Komárom

11. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál

11. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál

2012. augusztus 6. 17:17.

A Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál idén 11. alkalommal várja a látogatókat augusztus 9-12. között Komáromban. Az autók megszállottjainak mindenképpen érdemes ellátogatni a rendezvényre, ugyanis 1.300 amerikai négykerekűt csodálhatnak meg.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Komárom-Esztergom megye, Kultúra és Zene | 1 Hozzászólás »

Még több: :

A kirúgott Nokia-dolgozók 5 havi pluszpénzt kapnak

2012. március 9. 19:16.

nokia A Nokia 2.300 alkalmazottját bocsátja el komáromi gyárából, ám a kirúgottak listáját majd csak hétfőn kezdik összeállítani. A tömeges létszámleépítés érintettjei a ledolgozott évek után átlagosan 8-10 havi fizetésnek megfelelő összeget kapnak végkielégítésként.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Komárom-Esztergom megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

10. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál

2011. augusztus 4. 11:59.

american_muscle Igazi amerikai életérzés várja a hétvégén a Komáromba látogatókat, ugyanis most rendezik meg a X. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivált. Az augusztus 5-én kezdődő és augusztus 7-ig tartó rendezvényre egész Európából érkeznek amerikai autók és érdeklődők is. A szervezők becslése szerint közel 1.300 jármű és 20.000 látogató vesz részt a nagyszabású rendezvényen, ahol látványos felvonulások, versenyek és koncertek várják az érdeklődőket.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Komárom-Esztergom megye, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

IX. Országos Pékfesztivál

2011. június 30. 14:19.

pekfesztival_kep A hagyománnyá vált időutazás jegyében megrendezésre kerülő Országos Pékfesztivál idén immár 9. alkalommal várja az érdeklődőket. 2011. július 2-án a Monostori Erőd ad otthont a fesztiválnak. A rendezvény igazi családi kikapcsolódást ígér, hiszen a sütőiparosok, hagyományos magyar élelmiszergyártók, kézművesek, céhműhelyek különböző bemutatókkal, kiállításokkal, gyermekprogramokkal, valamint színpadi produkciókkal és koncertekkel várják az érdeklődőket.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Komárom-Esztergom megye, Kultúra és Zene | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,