2012. április 26. 15:45.

Damu Roland munkával akarja elütni az időt, míg börtönben kell lennie. A színész nem csak unaloműzés gyanánt akar dolgozni, hanem mert a munkával olyan kiváltságok is járnak, mint a napi fürdés.

A Jóban Rosszban hajdani sztárja reméli, hogy hamarosan kijöhet a börtönből, mert méltóképpen akar elbúcsúzni szeretteitől, mielőtt hosszú évekre a sittre költözik. Addig is megpróbál minél inkább beilleszkedni új környezetébe, sokat beszélget cellatársával – akit Damuval ellentétben nem erőszakos bűntény miatt ítéltek el – valamint olvasással üti el az időt.

A hírekkel ellentétben Roland nem kísérelt meg öngyilkosságot a börtönben, elfogadta sorsát, depressziója múlik, és a jövőjét tervezi – mondta dr. Ruttner György, aki nemrég volt ügyfelénél. Az ügyvéd elmondása szerint védence a Venyige utcai büntetés-végrehajtási intézet 6. emeletén egy kétágyas, dohányzós zárkában van. Itt a rabok csak hetente egyszer fürödhetnek, így Damu mihamarabb munkába akar állni, hogy gyakrabban tisztálkodhasson, illetve a rabságban töltött idő  is gyorsabban teljen.

Damu Roland

Damu Roland dolgozna, hogy fürödhessen

A színész jelenleg csak ügyvédjén keresztül tartja a kapcsolatot a külvilággal. Édesapja Debrecenben lakik, kevés nyugdíjból kell megélnie, így nem tudja fiát látogatni, de levélben és telefonon tartani fogják a kapcsolatot. Damu nem kérte áthelyezését a debreceni börtönbe – ahol édesapja tudná látogatni -, inkább szeretne a budapestiben maradni. Mindez arra enged következtetni, hogy a színész abban bízik, kibékül menyasszonyával, aki még a pszichiátrián szakított vele.

A következő híreink is érdekelhetik:
Damu Roland

Edinát elűzik Damu Roland mellől?

2012. május 29. 16:55.
Damu Roland

Pszichiátriára került Damu Roland

2012. április 11. 14:25.
Damu Roland lefújta az esküvőt

Damu Roland lefújta az esküvőt

2012. március 22. 9:13.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Cristofel

Cristofel is hűtlen lett az RTL Klubhoz, ugyanis a TV2 Frizbi című műsorában szerepelt. Alekoszhoz hasonlóan a VV5 kubai macsója ...