2011. augusztus 22. 8:29.

doboz Budapest legújabb szórakozóhelye, a Doboz nevű komplexum augusztus 27-én nyitja meg kapuit. A Klauzál utca 10-ben található helyet egy több mint 1000 négyzetméteres, régi bérházból alakították ki. A Doboz nem idézi a hagyományos romkocsmák hangulatát, az udvaron exkluzív kerthelyiség és tánctér várja a szórakozni vágyókat, de lesz bárpult, szalon, bulidobogó és grillbár is.

A 7. kerületi, háromszintes egykori bérházban 40-100 négyzetméteres irodákat is kialakítanak, ahol a művészeknek szeretnének helyet biztosítani. A Doboz nevű komplexumban nyílik majd galéria is, és a fiatalok bérelhetnek házibulilakásokat is. A belső udvaron oszlopos-tornácos helyiségeket építenek ki bárpulttal, szalonnal, bulidobogóval és grillbárral.

Az udvar közepén álló ősplatánra felkapaszkodó 7,5 méteres King Kong-installáció minden bizonnyal a hely különlegessége lesz, ami Szőke Gábor Miklós szobrászművész kreativitását dicséri.

Egy olyan szórakozóhely megteremtése volt a cél, ahol a fővárosi fiatalok és a 30 év feletti korosztály is minőségi környezetben tudja elütni az időt – mondta Tóth András, a hely tulajdonosa, aki azt is elárulta, hogy a komplexum felújítási költsége meghaladta a 100 millió forintot.

A következő híreink is érdekelhetik:
kolbász

Vidék Mustra nyílik a Kossuth téren

2012. június 25. 17:37.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2141 w=320 h=80 float=left]Már hagyománnyá vált, hogy augusztus utolsó hétvégéjén Fenyő Miklós veszi birtokba a Margitszigeti Szabadtéri Színpadot, hogy ...