2012. július 12. 9:49.

A Heineken Balaton Sound nulladik napján vihar szakította félbe az Ákos koncertet. A csalódott rajongókat az énekes szigetes koncertjével kárpótolják.

Ákos kétórásra tervezett soundos koncertjét körülbelül a 20. percben fújták le a szervezők. A popikon négy számot tudott elénekelni a rajongóinak, mielőtt letessékelték a színpadról. Az időjárás miatt az énekes nem folytathatta a koncertet és esőnap sem volt betervezve. Ám a csalódott rajongókat a szervezők kárpótolják: Ákos augusztus 7-i szigetes koncertjén tombolhatnak.

Ákos

A Szigeten kárpótolják az Ákos-rajongókat

Mindenki, aki a félbeszakadt soundos koncert napján 9:30 előtt megérkezett a fesztiválra, és a Heineken Balaton Sound ideje alatt a helyszínen vagy július 20-ig a budapesti Nyugati téri jegyárusító helyen bemutatja a soundos Ákos-koncertre érvényes karszalagját, annak belépést biztosítanak a Sziget nulladik napjára, ahol Ákos lesz a sztárvendég.

A Balaton Sound mínusz egyedik napján Ákos mellett Afrojack lépett fel, de az a koncert fedett arénában volt.

A következő híreink is érdekelhetik:
Heineken Balaton Sound

Heineken Balaton Sound – 2012.

2012. július 9. 18:46.
Dobrády Ákos dobta Iszak Esztert

Dobrády Ákos dobta Iszak Esztert

2011. augusztus 24. 12:38.
Heineken Balaton Sound 2011.

Heineken Balaton Sound 2011.

2011. június 30. 16:22.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
VeszprémFest

Idén immár 9. alkalommal kerül megrendezésre a VeszprémFest, aminek 10 napja alatt olyan sztárok szórakoztatják a közönséget, mint például George ...