2013. február 1. 20:03.

Temetésén felült a halottnak hitt 101 éves nő és megkérdezte, hogy ki ez a sok ember.

A gyászolók hajszál híján belehaltak a sokkba, mikor a 101 éves matróna, akit épp temetni készültek, váratlanul felült a koporsóban és megkérdezte, mit keresnek ott annyian.

A kínai asszony temetése előtt 10 nappal elesett és összetörte magát, így a hetvenes éveikben járó lányai odaköltöztek hozzá, hogy ápolják. Teltek múltak a napok, és a 101 éves nő egyszer csak megmerevedett és nem volt kitapintható pulzusa.

koporsó

Feltámadt egy halottnak hitt nő

Gyerekei megszervezték édesanyjuk temetését. Az asszonyt megfürdették, ráadták a temetési ruháját és betették a koporsóba, hogy az összesereglett gyászolók méltóképp elbúcsúztassák. A nő ekkor támadt fel és csodálkozva végignézett a rokonai és szomszédai között.

Szerencsés asszony vagyok. Szembesülhettem azzal, hogy milyen sok ember törődik velem, és gyászol” – mondta Peng Xiuhua, aki szerencsére még azelőtt magához tért, hogy a hamvasztása elkezdődött volna.

A következő híreink is érdekelhetik:
Győzike és Bea asszony

Egyre több a celeb a NAV feketelistáján

2012. augusztus 1. 16:09.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
ámbra

Hihetetlen szerencsés az a brit férfi, aki kutyasétáltatás közben egy ámbráscet jókora hányadékába botlott. A 3 kilós ámbra akár 40 ...