2012. április 18. 15:56.

A soproni Anger réti  lövészklub vezetőjét és egyik munkatársát megölték kedd este. A gyilkossággal három suhancot gyanúsít a rendőrség, akiket szerdán el is fogtak.

A rendőrség kettős gyilkosság nyomaira bukkant a soproni lövésztelepen. A gyilkosság április 17-én este, 18:40 és 19:10 között történt, amikor még a lőtér üzemelt – mondta Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője. A lövészklub 53 éves vezetőjének és a klub egyik tagjának holttestét találták meg a hatóságok a helyszínen. A tettesek több lövessél végeztek áldozataikkal. Egy nyomozást jól ismerő személy szerint a gyilkosság “kivégzésszerű” volt, az áldozatoknak esélyük sem volt védekezni.

Az eddigi adatok szerint a lövészklub tagja rosszkor volt rossz helyen, őt akkor ölték meg, mikor a klub vezetőjének holttestét el akarták takarítani a tettesek. Három fegyver és több 10.000 forint tűnt el a helyszínről.

Kettõs gyilkosság Sopronban

Három 19-20 év körüli fiatalt gyanúsít a rendőrség a soproni kettős gyilkossággal

Garamvölgyi László szerint többszörösen minősített esetről van szó, a nyereségvágy egyértelműen felmerül, továbbá az eltulajdonított fegyverek arra engednek következtetni, hogy más bűncselekményre is készültek az elkövetők. Egyelőre nem tudni, hogy előre eltervezett gyilkosság volt, vagy azért öltek a tettesek, mert lopásukat lefülelték.

A rendőrség három 19-20 év körüli fiatalembert gyanúsít a kettős gyilkossággal. A feltételezett tetteseket szerda délelőtt elfogták.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
iskolakerülő

A jövőben iskolaőrök akadályozhatják meg a lógást és rendbontást – szerepel a Belügyminisztérium legújabb tervei között. A belügyi tárca engedélyt ...