2012. március 12. 9:04.

stohl_andras Stohl András családjával egy 5 csillagos wellness szállodában akarta kipihenni az elmúlt 5 hónap gyötrelmeit, ám az idilli hétvégét a színész-műsorvezető legkisebb lányának rosszulléte árnyékolta be. Stohl és párja, Ancsika azonnal kórházba rohantak lányukkal, aki ijesztő tüneteket produkált.

Stohl András március 5-én szabadult a börtönből, és úgy gondolta, wellness hétvégére viszi családját, hogy együtt pihenjék ki a szörnyű időszakot. A vidéki vakáción váratlanul rosszul lett Stohl legkisebb lánya, a 3 éves Franciska. A szülők rémülten autóba pattantak és a közeli szombathelyi Markusovszky kórházba vitték gyermeküket. A tünetek meglehetősen ijesztőek voltak, ám az orvosok alaposan megvizsgálták a kislányt, ellátták és kiengedték. Úgy tudni, hogy felfázás miatt kellett kórházba vinni a kis Franciskát – írja a Blikk.

Stohl András megerősítette a hírt, miszerint párjával tényleg nagyon aggódtak a lányukért, de a kicsi már jól van és a körülmények ellenére jól érezték magukat a wellness hotelben.

A Blikk információi szerint Stohl kedves volt a szállodavendégekkel, készségesen adott mindenkinek autógrammot és szívesen beállt egy-egy fotó erejéig is. A család az ötcsillagos hotelben teljesen hétköznapi vendégként viselkedett, ugyanúgy használta a wellnessrészleget, vagy ugyanúgy vacsorázott az étteremben, mint egy átlagos család, nem bujkált a többi vendég elől.

A következő híreink is érdekelhetik:
Stohl András

Kihallgatják Stohl rabtársait

2013. február 14. 14:23.
Stohl András

400 ezret keres havonta Stohl?

2012. március 23. 11:52.
Vádemelési javaslat Stohl András ellen

Vádemelési javaslat Stohl András ellen

2010. szeptember 21. 9:13.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=3364 w=320 h=80 float=left]Alekoszt folyamatosan pénzeli a TV2, ám eddig homály fedte, hogy pontosan mennyit is kap zsebpénzként az ...