2011. június 3. 16:43.

orban-viktor-haza A rendőrség lezárta Orbán Viktor miniszterelnök budai házának a környékét péntek délután, 13 órakor. Budapest 12. kerületi Cinege úti szakaszának a lezárása szükségességig, de legkésőbb július 2-án, 22 óráig lesz érvényben. A rendőrség közlése szerint a Cinege 5. szám alatt védett személy tartózkodik, és a ház zavartalansága, valamint a benne élő személyek zavartalan mozgásának a biztosítása miatt került sor az óvintézkedésre.

Ha a szükség úgy kívánja, akkor a lezárás ideiglenes forgalomkorlátozási, közrendvédelmi és bűnmegelőzési intézkedésekkel egészülhet ki.

A rendvédelmi dolgozók hétfői tüntetésükön azt szavazták meg, hogy a demonstrációjukat Orbán Viktor háza előtt folytatják, de konkrét időpontban nem állapodtak meg. Az érintettek a tüntetést a nyugdíjkedvezmények eltörlése miatt szervezik. A területlezárás megakadályozza, hogy közvetlenül a miniszterelnök háza előtt demonstráljanak.

A következő híreink is érdekelhetik:
Orbán Viktor

Orbán Viktor vakáción

2012. július 30. 11:30.
Orbán Viktor

Felcsúton nyaral Orbán Viktor

2012. július 23. 11:47.

Hozzászólás írása:

  1. Anna szerint:

    Nocsak,hát ezért zárták le,hmm nem félünk a farkastól.-(

Írj hozzászólást »
Ezt olvasta már?

[singlepic id=1595 w=320 h=80 float=left]Június 15-én ismét teljes holdfogyatkozás figyelhető meg. Sokat kellett várni az eseményre, de megérte, mert centrális ...