2016. augusztus 12. 13:27.

Sport hírek: Magyar fellebbezés két úszóváltó kizárása miatt közzétéve, a(z) Sport témában, Violetta által. Olvasson tovább..

Utólag kizártak két magyar férfi gyorsúszó váltót a riói olimpián, de a sportági csapatvezetés fellebbezett, szerinte a szabályértelmezés miatt volt félreértés.

A Kozma Dominik, Bohus Richárd, Takács Krisztián, Holoda Péter összeállítású 4×100-as staféta a vasárnapi előfutamok során 3:15.21 perces országos csúccsal 12. lett, míg a Bernek Péter, Kis Gergő, Grátz Benjamin és Kozma Dominik alkotta négyes a legrosszabb, 16. időt (7:18.51 p) érte el a szám keddi előfutamában.

rio 2016

Utólag azért diszkvalifikálták mindkét kvartettet, mert nem szerepeltek bennük a csak a váltóra nevezett úszók. Az úszószövetség szerint azonban – mint tájékoztatásában kitér rá – a szabály nem egyértelműsíti, hogy ez a kitétel az előfutamokra is vonatkozik, nemcsak a döntőre.

MTI

A folytatáshoz tekintse meg az eredeti cikket..

Magyar fellebbezés két úszóváltó kizárása miatt
A(z) Magyar fellebbezés két úszóváltó kizárása miatt bejegyzéshez hasonló:
A(z) Magyar fellebbezés két úszóváltó kizárása miatt nevű bejegyzés folytatását ezen a linken tekintheti meg..

Hozzászólás írása (Magyar fellebbezés két úszóváltó kizárása miatt):

Ezt olvasta már?
rio-2016

Sport hírek: A magyarok csütörtöki programja közzétéve, a(z) Sport témában, Violetta által. Olvasson tovább.. A magyar érdekeltségű program a ...