2013. március 12. 14:44.

Ismét kórházban kezelik Deák Bill Gyulát, aki most magas vérnyomás miatt szorult orvosi segítségre. A zenész három koncertet lemondott.

Nem sokat tudott dolgozni novemberi szívrohama és katéteres szívműtétje után Deák Bill. A legendás blueszenész éppen hogy felépült szívproblémájából, ismét kórházba került: március 8-án magas vérnyomás miatt kellett befeküdnie.

„Múlt pénteken szokatlan melegséget éreztem a mellkasomban, és azonnal megmértem a vérnyomásomat az otthoni készülékemmel, ami 216-os értéket mutatott. Nem tagadom, ettől kicsit bepánikoltam” – mondta Deák Bill.

Deák Bill Gyula

Deák Bill Gyulának felszökött a vérnyomása, de rövidesen már koncertezhet

A zenész már jó kezekben van, így megnyugodott, sőt azt tervezi, hogy amint sikerül beállítani a vérnyomását, máris színpadra lép. Március 22-én ugyanis fellépése lenne, amit semmiképpen sem szeretne elmulasztani, sőt gőzerővel készülnie kell május 18-ai nagy koncertjére, ami a PeCsa szabadtéri színpadán lesz.

A következő híreink is érdekelhetik:
Martonyi János

Martonyi János kórházba került

2013. január 7. 10:53.
Schobert Norbi

Újra kórházba került Schobert Norbi

2012. november 20. 11:17.
Deák Bill Gyula

Szívrohamot kapott Deák Bill Gyula

2012. november 12. 11:40.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Andy Vajna és Palácsik Tímea

Még mindig együtt van Andy Vajna és Palácsik Tímea, igaz csak a producer nyilatkozhat a kapcsolatukról. Az elmúlt hetekben Andy ...