2011. október 20. - Archívum

10. Natúrpark ízei –Orsolya napi vásár Kőszegen

2011. október 20. 17:15.

naturpark-izei A hétvégén a hagyományos Orsolya napi vásárhoz kapcsolódva idén 10. alkalommal rendezik meg a Natúrpark ízei gasztronómiai fesztivált Kőszegen. Kézműves kirakodóvásár, kulturális műsorok és különleges helyi ételek várják a fesztivál látogatóit.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Kultúra és Zene, Vas megye | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,

Meghalt Kadhafi?

2011. október 20. 16:11.

kadhafi Szülővárosában, Szirtben fogták el Moammer Kadhafit, megbukott líbiai vezetőt. Az elfogásával kapcsolatban ellentmondásos hírek láttak napvilágot. Az Átmeneti Nemzeti Tanács (ÁNT) egyik magas rangú katonai tisztségviselője azt mondta, hogy Kadhafi belehalt sérüléseibe, míg más források cáfolják ezt a hírt. Az ÁNT tisztviselője szerint menekülés közben fogták el Kadhafit, amikor egy konvojjal megpróbálta elhagyni szülővárosát.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Itthon, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Megnyílt a Margitszigetre vezető szárnyhíd

2011. október 20. 15:15.

margithid Október 20-án, 13 órakor ünnepélyes keretek között átadták a Margitszigetre vezető szárnyhidat, így ismét könnyedén megközelíthető kerékpárral a Margitsziget, és a 26-os autóbusz a szárnyhídon keresztül közlekedik újra az Árpád híd és a Nyugati pályaudvar között – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Itthon | 0 Hozzászólás »

Még több: : , ,

Egészségünkre: sör, bor csontritkulás ellen

2011. október 20. 13:32.

sor-es-bor Jó hír a sör és bor kedvelőinek, hogy napi egy pohár a nemes italokból erősíti a csontokat és csökkenti a csontritkulás kockázatát – állítják a tudósok. A törékeny csontúak számára ajánlott az alkoholos italok fogyasztása, na persze csak mértékkel, ugyanis könnyen rámehet a máj egészségére.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Életmód, Külföldi hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: :

Dzsudzsák szakított Zimány Lindával

2011. október 20. 12:32.

zimany_dzsudzsak Zimány Linda modell és Dzsudzsák Balázs focista kapcsolata álomszerűen indult, ám a nagy szerelmet felemésztették a konfliktusok. Linda hiába próbálta tagadni a felröppenő híreket, miszerint 10 hónapos kapcsolatuk zátonyra futott, a közeli ismerősök megerősítették a szakítás tényét, amiben az utolsó szót az Anzsi futballistája mondta ki. Úgy tudni Linda állandó nyafogása miatt múlt el a nagy szerelem.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: Budapesti Hírek, Bulvár hírek | 0 Hozzászólás »

Még több: : ,