2012. október 19. 12:57.

Berkes Gabriella és fia is szerencsét próbált a The Voice-ban. A művésznő anno a családot választotta a karrier helyett, ám most visszatérne a színpadra.

Berkes Gabi 3 éves kora óta 36 filmben játszott. Gyerekként olyan alkotásokban szerepelt, mint a Kemény kalap és krumpliorr, Utánam srácok, Ötödik pecsét, Plussz-mínusz egy nap, Szerelem a ládában. Majd a színházban is láthatta a közönség például a Csárdáskirálynõ című operettben vagy a Cirkuszhercegnõben.

Gabi a családja miatt hátat fordított a rivaldafénynek, amit a mai napig nem bánt meg: ugyanis két gyermekkel büszkélkedhet. Most úgy döntött, eljött az ideje hogy visszatérjen eredeti szakmájához, ezért megmérettette magát a mesterek előtt.

Berkes Gabi és fia

Berkes Gabi és fia, Olivér

A színésznő a The Voice meghallgatására nem egyedül érkezett, elkísérte 20 éves fia Olivér is. A fiú nem csak édesanyjáért szurkolt, hanem ő maga is énekelt. „Én érte izgultam jobban, ő pedig értem, szóval elég érdekes volt a mi meghallgatásunk” – mondta Olivér.

Hogy anya ás fia produkcióját miként értékelte Malek Andrea, Somló Tamás, Mező Misi és Caramel, az október 19-én este a 20:30-kor kezdődő The Voice-ból kiderül.

A következő híreink is érdekelhetik:
Nádor Dávid és Szolnoki Dóra

The Voice 3. párbaj

2012. december 7. 22:52.
mesterek

The Voice 2. adás – 9 továbbjutó

2012. október 19. 23:44.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Oldtimer Show

Autó- és motorcsodákkal, 100 évesnél is öregebb antik autókkal és katonai járművekkel várja a nosztalgiázó vendégeket az Oldtimer Show. 2012. ...