2013. január 16. 18:16.

Kivételes lehetőséget kapott Schwartz Dávid Malek Anditól: a mester felkérte tanítványát egy közös duettre.

A The Voice tehetsége és az egyetlen női mentor a bécsi Szent István-székesegyház (Stephansdom) színpadán január 20-án egy duettet ad elő. Malek Andrea és Schwartz Dávid egy gospelkoncerten lép fel, ahol a mentor a női szólót, míg tanítványa a férfitenor-szólót énekli.

„Amikor Andi felhívott ezzel a lehetőséggel, először megkérdezte, hogy ülök-e, mert ha nem, akkor tegyem meg. Nem is csodálom, hiszen ez egy olyan hír volt, amelytől majdnem elájultam. A Stephansdomban fogok fellépni! Hatalmas lehetőség ez, és nagyon várom már a vasárnapot” – lelkendezett Dávid, aki a január 15-ét az osztrák fővárosban töltötte és egész nap próbált a nagy eseményre.

Nem meglepő, hogy Malek kedveli a komoly hangterjedelemmel rendelkező fiatalembert, ám az elég fura, hogy a The Voice elődöntője előtt néhány nappal ilyen kivételes lehetőséget ajánlott neki. A műsor alatt már kiderült, Andinak különösen kedves Dávid, akiért minden körülmények között képes harcba szállni, például legutóbb Mező Misivel vitázott az énekes sálja miatt.

Schwartz Dávid

Schwartz Dávid (Fotó: voice.hu)

„Nekem az volt a legfontosabb szempont, hogy a partnerem alkalmas legyen gospelt énekelni. Másfél hónapja jött ez a lehetőség és Dávidot találtam a legmegfelelőbbnek” – mondta Andi, aki nem érzi úgy, hogy kivételezne felfedezettjével.

A mester másik versenyben lévő énekese, Nádor Dávid ugyan nem haragszik, de érdekesnek találja a szituációt. „Azt gondolom, én is el tudtam volna énekelni egy gospelt, megbirkóztam volna a feladattal, de próbálom úgy elérni a céljaim, hogy az ilyen helyzetek ne befolyásoljanak. Ráadásul így én még többet tudok készülni a péntek esti saját fellépésemre” – mondta Nádor Dávid.

A következő híreink is érdekelhetik:
Nádor Dávid

Malek Andi vonzódik tanítványához

2013. január 23. 18:05.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Oláh Gergő és Gáspár Laci

Oláh Gergő újabb híres rokont talált magának. Az X-faktor győztese az Eurovíziós Dalfesztivál partiján jött rá, hogy Gáspár Laci az ...