2013. március 13. 11:15.

Elkészült ByeAlex Kedvesem című dalának angol verziója. Hallgasd meg!

Az eurovíziós verseny magyar győztese és Kedvesem című dala igen megosztja a véleményeket: sokan szeretik, sokan viszont a falra másznak tőle. Mindenesetre abban szinte mindenki egyetért, hogy nagyon körülményes angolra fordítani a szövegét úgy, hogy megmaradjon az eredeti tartalom.

Knoll Gabi – az Egy Másik Zenekar énekesnője – gondolt egyet, és kedvtelésből megírta az angol szöveget a nótához. Az eredmény magáért beszél és még Alexnek is tetszik.

ByeAlex – Kedvesem cover

„Mivel angol szakos vagyok, és fordítónak készülök, igazi kihívás volt számomra lefordítani, szóról szóra haladtam, hogy minden tökéletes legyen. Alex azt mondta, nagyon tetszik neki, és köszöni, hogy ennyit dolgoztam vele. Úgy látom, a zenekedvelők is rákaptak, mert bár csak három napja tettem fel a Youtube-ra, máris rengetegen megnézték” – mesélte Knoll Gabi, aki zenekarával is szívesen játssza majd a Kedvesemet, azaz angolul, a Girl next door című dalt.

A következő híreink is érdekelhetik:
ByeAlex

Kiakadtak a celebek ByeAlex győzelmén

2013. március 4. 13:11.
ByeAlex

A Dal 2013: középdöntő – vasárnap

2013. február 25. 9:09.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
csézy és gesztesi károly

Csézy és Gesztesi Károly azért nem esik ki a Nagy Duettből, mert az énekesnő milliárdos kedvese ezerrel küldi rájuk az ...