játszótér

Új játszótér a Száraznád utcában

2010. július 29. 19:34.

jatszoter_0 Itt a nyár, iskola-  és óvoda szünet. A gyerekek a vízparti lubickolás mellett sok időt töltenek otthon is. Jó időben vétek a gyereket bezárni a lakásban, minél több időt kinn kell tölteni a szabadban. Jó szórakozást biztosíthat a gyerekeknek egy új, korszerű játszótér is.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 15. kerület |

Még több: : ,

Nyári öröm a köbön

2010. július 9. 18:24.

jatszoter Elkészült ugyanis az a játszótér, mely a Vizafogó Általános iskola előtt áll- remélhetőleg még sokáig. Sőt a parkosított területek mérete is nőtt. A 13. kerület önkormányzata azzal kezdte a nyarat, hogy ezt, a városon belül olyan borzasztó évszakot elviselhetőbbé próbálta tenni a gyermekek számára is.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 13. kerület |

Még több: : ,

Időseknek játszótér?

2010. június 10. 14:29.

www.helyitema.hu A X. kerületi önkormányzat időseknek tervez játszóteret, mert a volt vadaspark helyén már hűlt helye van az állatok által kedvelt zöldterületnek.
Kőbánya vezetése azután kezdett hasznosításon gondolkodni, hogy a terület hajléktalanok és drogosok kedvelt helye lett.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 10. kerület, Életmód |

Még több: :

Átadták a játszóteret

2010. május 7. 11:14.

Átadták a játszóteret A Nagysándor utca és Petőfi utca közötti részen március 30-án ünnepélyes keretek között átadták az új kalandpakkal egybekötött játszóteret és sportpályát. A felavató szalagot Gajda Péter kispesti polgármester vágta át.
A fejlesztést több lépcsősre tervezték. Az első volt a parkosítás, mely már a múlt év végére elkészült. Egy XXI. századi parkot álmodtak meg a tervezők.

Teljes hír tovább olvasása »

Kategória: 19. kerület, Életmód |

Még több: : ,