2010. július 29. 19:34.

jatszoter_0 Itt a nyár, iskola-  és óvoda szünet. A gyerekek a vízparti lubickolás mellett sok időt töltenek otthon is. Jó időben vétek a gyereket bezárni a lakásban, minél több időt kinn kell tölteni a szabadban. Jó szórakozást biztosíthat a gyerekeknek egy új, korszerű játszótér is.

A 15. kerületben a napokban egy új, Eu-s szabványoknak megfelelően felújított játszóteret adott át az önkormányzat a kerület lakóinak. A Száraznád utcai játszótér ünnepélyes átadását a 15. kerület polgármestere, Hajdu László nyitotta meg.

850 négyzetméteres játszóteret a megnyitó után birtokba is vették a gyerekek. Rengeteg készségfejlesztő és ügyességet fokozó játék került a játszótérre. Egy activity mászótorony, természetesen hintával felszerelve, hálós mászóka, egy kis- és egy nagy körforgó játék és egy rugós játék. A gyerekek biztonsága érdekében az egész játszófelület ütéscsillapító homokkal van aláfedve, illetve kerítéssel van körbekerítve. A gyerekekre figyelő szülőkre is gondoltak a kivitelezők, mert hat paddal vették körül a játszóteret. A messzebbről érkezők jöhetnek nyugodtan biciklivel, mert biciklitárolót is tettek a játszótérre.

A kisebbek és a nagyobbak örömére a játszótérrel új lehetőséggel gyarapodott a nyári elfoglaltság.

A következő híreink is érdekelhetik:
A Kós Károly tér idő előtt elkészül

A Kós Károly tér idő előtt elkészül

2010. augusztus 20. 14:25.
Időseknek játszótér?

Időseknek játszótér?

2010. június 10. 14:29.

Hozzászólás írása:

Comments are closed.

Ezt olvasta már?

[singlepic id=230 w=100 h=240 float=left]Eldőlt, hogy milyen mértékben támogatja a 15. kerületi önkormányzat a civil szervezetek munkáját. A kiosztásra kerülő ...