2013. február 22. 9:14.

Nem tudták felébreszteni a mélyaltatásból Cipőt. A Republic frontemberén életmentő gégemetszést kellett végrehajtani, most kómában fekszik és gépek tartják életben.

Az orvosok eredetileg abban bíztak, hogy február 21-én felébreszthetik Bódi Lászlót, alias Cipőt a csaknem egy hete tartó mélyaltatásból, de nem sikerült, a zenész kómába esett – írja a Blikk. „Sajnos nem sikerült. Pénteken orvosi konzílium ül össze, és ott döntik el, hogy mi legyen a következő a lépés” – mondta az együttes menedzsere, Abella Miklós.

A Bors információi szerint a Republic frontemberét a kardiológiai osztályról a központi intenzív osztályra vitték és életmentő műtétet, gégemetszést hajtottak végre rajta, hogy javítsanak az állapotán és biztosítsák a szervezete oxigénellátását.

Cipő

Cipő kómában van

A kiszivárgott információkból arra lehet következtetni, hogy nem javult, hanem inkább romlott a zenész állapota. Cipő sorsáért nem csak a család és a zenekar aggódik, hanem ismerősök, barátok és rajongók ezrei bíznak a mielőbbi gyógyulásában.

Bódi Lászlónak február 15-én leállt a szíve. Életét laikusoknak és 4 éve a szervezetébe helyezett speciális ICD pacemakernek (a szívritmus-szabályozó pacemakerként és defibrillátorként is működik) köszönheti, amik újraélesztették, míg megérkeztek a mentők.

A következő híreink is érdekelhetik:
Március 22-én, Kistarcsán temetik Cipőt

Március 22-én temetik Cipőt

2013. március 13. 22:43.
Cipő

Szívmegállás okozta Cipő halálát

2013. március 12. 10:23.
cipő

Meghalt Bódi László, Cipő

2013. március 11. 10:33.
Cipő

Újra kellett éleszteni Cipőt

2013. február 18. 13:45.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
Kondákor Zsófi

A Jóban Rosszban Veronikája leforgatta utolsó jelenetét. Az ötödik hónapban járó Kondákor Zsófi búcsút intett a sorozatnak, így nincs más ...