2011. október 13. 10:04.

judafest Vasárnap reggeltől estig a cirkusz körül forog minden, ugyanis a budai Lauder Javne Iskolában megrendezik a 2. Judafest Kölyöknapot. Október 16-án megelevenedik a cirkusz világa és különböző programok, köztük bábszínház, kalandjáték, kézműves foglalkozások valamint koncertek várják a gyerekeket.

A tavaly nagy sikert aratott fesztivál idén immár második alkalommal kerül megrendezésre és délelőtt 10-től este 6-ig várja a családokat.

A Judafest Kölyöknap alkalmával a cirkusz világába pillanthatnak be a gyerkőcök, és az Ősök a porondon című sokállomásos kalandjáték során megismerkedhetnek az Ószövetség legfontosabb zsidó hőseivel: Sámsonnal és Mózessel.

A Figurina Bábszínház is porondra lép Gigantocircus című óriásbábjáték-előadásával, amiben a nagyképű, de gyáva és tehetségtelen cirkuszigazgató jár pórul. A zenei aláfestésről az Alma Együttes és a Lauder Iskola klezmer zenekara gondoskodik.

A kicsiket egész nap ugrálóvár, arcfestés, lufihajtogató bohóc és kézműves foglalkozás várja. A bátrabbak kipróbálhatják a mászófalat, de távirányítós autóval is versenyezhetnek, valamint a minigolfpályán is összemérhetik ügyességüket.

A 2. Judafest Kölyöknap helyszíne a 12. kerület Budakeszi út 48., Lauder Javne Iskola lesz.

A következő híreink is érdekelhetik:
Színházak éjszakája

Színházak éjszakája Budapesten

2012. március 22. 18:02.
Ezeregyéjszaka Farsang a Savoya Parkban

Ezeregyéjszaka Farsang a Savoya Parkban

2012. február 1. 10:50.
Judafest vircsaft utcafesztivál

Judafest vircsaft utcafesztivál

2011. június 3. 16:16.
Bezárják a Janikovszky iskolát

Bezárják a Janikovszky iskolát

2011. május 20. 14:44.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?

[singlepic id=2493 w=320 h=80 float=left]A gyerekek és a szülők sem fognak unatkozni az idei Budapesti Nemzetközi Vásáron, ugyanis amíg a ...