2012. szeptember 21. 17:06.

A TV2 október 12-én indítja útjára legújabb tehetségkutatóját, a The Voice-t – értesült a Life.hu.

A csatorna már korábban bejelentette, hogy októbertől tűzi műsorra a szuperprodukcióját, ám a pontos dátumot eddig titkolta. A Life.hunak sikerült kiderítenie, hogy a The Voice – Magyarország hangja 2012. október 12-én, pénteken indul, vagyis a következő hónapok péntek estéire nem érdemes programot szervezni.

Ez jó hír a tehetségkutató rajongóinak, mert nem kell választaniuk a TV2 és az RTL Klub zenés műsorai közül, hiszen Magyarország hangja péntekenként, míg az X-faktor szombatonként várja a nézőket a tévé képernyője elé.

Mint már korábban megírtuk, a show különlegessége abban rejlik, hogy a zsűritagok – azaz a mesterek – a színpadnak háttal hallgatják meg a fellépőket és csupán a hangjuk alapján döntik el, hogy kinek adnak még egy esélyt.

A The Voice mesterei Malek Andrea, Mező Misi, Caramel és Somló Tamás lesznek, a műsor házigazdája pedig Szabó Kimmel Tamás lesz.

Magyarország hangja

Október 12-én startol a The Voice

A következő híreink is érdekelhetik:
The Voice

Így néz ki a The Voice stúdiója

2012. szeptember 21. 14:16.

Hozzászólás írása:

Ezt olvasta már?
The Voice

Októberben indul a The Voice - Magyarország hangja című tehetségkutató, melynek hatalmas díszletét már felépítette a TV2. Gyere, kukkants be ...